Σημαντική πρόκληση η ασφαλής καταστροφή εγγράφων

Η ασφαλής καταστροφή εγγράφων είναι μια σημαντική πρόκληση για την αποφυγή διαρροής της πληροφορίας που περιέχουν, γεγονός που προνοεί πλέον και ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 
Η Kaniklides στα πλαίσια των συνεχών επενδύσεών της για ανάπτυξη καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών Διαχείρισης Εγγράφων, παρέχει στην Κυπριακή αγορά την υπηρεσία καταστροφής εγγράφων κατηγορίας 4 (DIN 32757),  πιστοποίηση  που είναι απαίτηση μεγάλων Οργανισμών για την ασφαλή καταστροφή διαβαθμισμένων εγγράφων. Η καταστροφή γίνεται σε υπερσύγχρονη μονάδα που διακρίνεται μεταξύ άλλων και για τη φιλική προς το περιβάλλον και τους χρήστες λειτουργία της (σύστημα απορρόφησης σωματιδίων με χρήση φίλτρων και χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας).
 
Επιπλέον για Οργανισμούς που επιθυμούν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στην καταστροφή των εγγράφων τους (κατηγορίες 5 & 6) υπάρχει δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης της υπηρεσίας σε αυτά τα επίπεδα.
 
Εκτός από έγγραφα, η μονάδα μπορεί να καταστρέψει μαγνητικά και οπτικά μέσα αποθήκευσης πληροφοριών, πιστωτικές και μαγνητικές κάρτες κλπ., με αντίστοιχες επιδόσεις  ως προς την ασφάλεια.
 
H Kaniklides διαθέτει υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι των πελατών της. Το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Οργανισμοί και επιχειρήσεις επιλέγουν να συνεργαστούν με την Εταιρεία μας την δεσμεύει στην τήρηση των υψηλότερων προτύπων για την ποιότητα των υπηρεσιών που τους παρέχει. Με επενδύσεις, έργο και αποτέλεσμα.

Δειτε Επισης

Λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας: Διαμαρτύρονται για τα τέλη ελλιμενισμού οι ιδιοκτήτες σκαφών-Τι ζητούν από κράτος και δήμο
ΤΕΠΑΚ: Υποτροφίες για μεταπτυχιακό στη διεθνή διοίκηση τουρισμού και επιχειρήσεων φιλοξενίας
Στην Ελλάδα η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετοχή σε εκδηλώσεις και συνάντηση με στελέχη της Royal Caribbean
H Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βηρυτού-Ο ρόλος και τα ιδρυτικά μέλη
Εκστρατεία Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τις διαδικτυακές απάτες
Logistics: Πώς μπορεί η λανθασμένη επιλογή συνεργάτη να πλήξει ανεπανόρθωτα μια εταιρεία
Πλούταρχος Γεωργιάδης: Η ανοχή μας έχει εξαντληθεί και αναμένουμε λύσεις από το κράτος-Τι ζητούν οι φαρμακοποιοί
Δηλώστε συμμετοχή: Το 15ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έρχεται την 1η Νοεμβρίου
Κινήθηκε σε ανοδική πορεία ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία
Lobbying στην Κύπρο: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το νέο νομοθετικό πλαίσιο