Αποκλειστική συνεργασία Α/φοί Κούντουρου και Φάρμας Κουτσιώφτη

Η εταιρεία «Κρεαταγορά Α/φοί Κούντουρου», μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της Κυπριακής βιομηχανίας κρέατος και τα μοσχαρίσια προϊόντα «Φάρμα Κουτσιώφτη - Άρωμα» από τη Βέροια – Ελλάδα, κάτοχο του Ευρωπαϊκού βραβείου επιχειρηματικότητας για την παραγωγή και πώληση νωπού μοσχαρίσιου κρέατος , ανακοινώνουν τη σύναψη μεταξύ τους συμφωνίας. Στα πλαίσια των στρατηγικών της στόχων για αναπτυξιακές κινήσεις και με τη σύναψη της συμφωνίας για συνεργασία,  η «Κρεαταγορά Α/φοί Κούντουρου» αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διάθεση των προϊόντων της εταιρείας «Φάρμα Κουστιώφτη - Άρωμα» σε όλη την Κύπρο.

Η νέα αυτή συνεργασία σηματοδοτεί μία σημαντική προσθήκη στη γκάμα προϊόντων της Κρεαταγοράς Α/φοί Κούντουρου και αφορά αποκλειστικά το νωπό μοσχαρίσιο και βοδινό κρέας καθώς και κρεατοπαρασκευάσματα. Μέσω της διάθεσης των προϊόντων «Άρωμα» στην Κύπρο, ο καταναλωτής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές γεύσεις που απορρέουν από την καινοτομία και τη διεξοδική μελέτη του νωπού μοσχαρίσιου κρέατος των προϊόντων «Άρωμα»
 
Η Κρεαταγορά Α/φοί Κούντουρου, δημιουργήθηκε το 1988 από τα αδέλφια Αδάμο και Αντώνη Κούντουρο και μέχρι σήμερα οι σκοποί παραμένουν οι ίδιοι: η επεξεργασία και η ειδίκευση στον τομέα του κρέατος, για την παροχή υψηλής ποιότητας και υγιεινών προϊόντων στους καταναλωτές. Με την επέκταση της εταιρείας σε ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής, οι δυνατότητες έχουν αυξηθεί σε τεράστιο βαθμό με εκατοντάδες επιχειρήσεων και καταναλωτών να εξυπηρετούνται σε καθημερινή βάση από τα προσφερόμενα προϊόντα κρέατος. Όλες οι εγκαταστάσεις της Κρεαταγοράς είναι πιστοποιημένες από τους διεθνείς οργανισμούς στα συστήματα ασφάλειας και υγείας τροφίμων ISO 9001, ISO 22000 καθώς και IFS (International Food Standards). Στόχος της εταιρείας είναι η πρωτοπορία στον τομέα της κρεατοπαραγωγής και της επεξεργασίας βασιζόμενη στην έρευνα, στην καινοτομία καθώς και με τη δημιουργία ευρέως φάσματος διεθνών συνεργασιών.

Η εταιρία Σ.Κουτσιώφτης & Σία Ο.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1976 και έχει σαν αντικείμενο την πάχυνση μόσχων και την εμπορία νωπών κρεάτων. Η εταιρία αποτελεί πρωτοποριακή μονάδα στον τομέα της και είναι σημείο αναφοράς για την παράδοση και την εγγύηση στην παραγωγή νόστιμου και υγιεινού κρέατος. Τα ζώα εκτρέφονται υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στην πρότυπη μονάδα της «Φάρμας Κουτσιώφτη» και διατρέφονται με ειδικό μίγμα που αποτελεί προϊόν ερευνητικού προγράμματος του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος της Κτηνιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το μίγμα αυτό είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (ΟΒΙ) και είναι εμπλουτισμένο με ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, καθώς και με αρωματικά φυτά της ελληνικής φύσης όπως η ρίγανη, ο βασιλικός και ο δυόσμος, που παρέχουν φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρέας εξαιρετικά τρυφερό, με χαρακτηριστικό χρώμα και ασύγκριτο άρωμα. Το μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα» προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Δειτε Επισης

Μαρία Παναγιώτου: Υπάρχει ενδιαφέρον για το e-κοφίνι, ξεπέρασαν τους 1200 οι συμμετέχοντες
Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές