Exclusive Brunch with Powersoft: “The Future of Retail”

Η ψηφιακή επανάσταση δεν μπορούσε να μην παρασύρει στο διάβα της το λιανεμπόριο, το οποίο μεταμορφώνεται συνεχώς. Πλέον ότι αισθανόμασταν σε ένα κατάστημα έχει αλλάξει. Τα τεχνολογικά επιτεύγματα άρχισαν να μετατρέπουν το λιανεμπόριο σε ένα κόσμο γεμάτο εκπλήξεις.

Αυτό απασχόλησε το Exclusive Brunch της Powersoft με θέμα «The Future of Retail», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στο Hilton Park στην Λευκωσία.

Πέραν των 350 συμμετεχόντων από τον κόσμο του λιανικού εμπορίου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πως οι επιχειρήσεις τους, με την σωστή αξιοποίηση της πληροφορικής και της τεχνολογίας μπορούν να επιβιώσουν, να αναπτυχθούν και να προχωρήσουν.
 

Την θεματολογία του συνεδρίου απασχόλησαν ακόμη θέματα όπως, οι αλλαγές στον retail «χάρτη» της κυπριακής αγοράς, το προφίλ του σύγχρονου καταναλωτή, αλλά και οι νέες υπηρεσίες, λογισμικά και applications της Powersoft.

Παράλληλα με το Συνέδριο στον ίδιο χώρο, λειτούργησαν πέρα των 20 εκθεσιακών εταιρικών περιπτέρων με επαγγελματικά προϊόντα κι εργαλεία hardware και software.
 
Την οργάνωση του συνεδρίου είχε η Powersoft. Πλατινένιος χορηγός ήταν CYTA. Κύριοι χορηγοί ήταν η G.A.P. Vassilopoulos Group & Six Payment Services. Ενώ χρυσοί  χορηγοί ήταν τα OJO Sun&glasses, και τα Presse Cafe.

Δειτε Επισης

Η καινοτόμος εφαρμογή airbeld από την EMBIO Diagnostics...Πληροφορίες για καθαρότερο αέρα και πρόβλεψη καιρού
Πιστοποίηση «Real Quantum Dot Display» από την TÜV Rheinland για τις τηλεοράσεις Samsung QLED
Προοπτικές συνεργασίας σε προηγμένα πεδία της ΤΝ συζήτησαν ΤΕΠΑΚ και Tenstorrent
Mastercard Fintech Forum 2025: Η Αθήνα στο επίκεντρο της fintech καινοτομίας
Ανησυχούν οι Κύπριοι για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει την απασχόληση και τις αποδοχές καλλιτεχνών
Συνεργασία της payabl. με τη Sift...Αξιοποιεί την πλατφόρμα πρόληψης απάτης με ΤΝ για προστασία των επιχειρήσεων
Στις εγκαταστάσεις της Hellas Sat ο Νίκος Χριστοδουλίδης-Ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε από Χριστόδουλο Πρωτοπαπά
Χαράλαμπος Μωυσέως: Η καινοτόμα πρόταση της Cablenet που αλλάζει τα οικιακά τεχνολογικά δεδομένα (vid)
OpenAI: Προχωρά η πλατφόρμα για social media με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη
Στην Κύπρο στελέχη της Plug and Play-Υπέγραψαν letter of intent με τον υφυπουργό Έρευνας