Λιγότερη μπύρα ήπιαν οι Κύπριοι τον Σεπτέμβριο

Μειωμένη σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα ήταν η επιτόπια κατανάλωση μπύρας τον Σεπτέμβριο, όπως επίσης και οι συνολικές παραδόσεις μπύρας από τα εργοστάσια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, οι συνολικές παραδόσεις μπύρας έφτασαν τον φετινό Σεπτέμβριο τα 3,384,711 λίτρα σε σχέση με 4,211,159 τον ίδιο μήνα του 2017, σημειώνοντας μείωση σχεδόν 20%.

Η επιτόπια κατανάλωση μειώθηκε επίσης κατά 20% στα 3,343,348 λίτρα από 4,201,498 τον Σεπτέμβριο του 2017.

Αντίθετα οι εξαγωγές έφτασαν τα 41,363 λίτρα σε σχέση με 9,661 τον περσινό Σεπτέμβριο.

Για την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου του 2018 οι παραδόσεις μπύρας από τα εργοστάσιο ανήλθαν στα 33,521,522 λίτρα από 32,796,358 την αντίστοιχη περσινή περίοδο, σημειώνοντας αύξηση 2,2%.

Κατά 2,1% αυξήθηκε η επιτόπια κατανάλωσης μπύρας φτάνοντας το εννεάμηνο στα 32,616,462 από 31,922,275 την ίδια περίοδο του 2017.

Οι εξαγωγές του πρώτου εννεαμήνου του 2018 αυξήθηκαν κατά 3,54% στα 905,060 λίτρα από 874,083 λίτρα την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Δειτε Επισης

Νέα στρατηγική συνεργασία Airway Solutions με Polar Air-«Βήμα ανάπτυξης της γκάμας προϊόντων μας»
«Stop» επιχειρηματιών της Μακαρίου στο άνοιγμα της λεωφόρου για όλα τα οχήματα-«Θα γίνει ανεξέλεγκτο πέρασμα»
Υψηλή η αναλογία οχημάτων ανά κάτοικο στην Κύπρο...Πολύ χαμηλά τα ηλεκτρικά
Ο Κωτσόβολος στην πλατφόρμα της Wolt-Η νέα συνεργασία με την εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών
Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές προϊόντων τον Απρίλιο-Πού παρατηρήθηκαν αυξήσεις και πού μειώσεις
My Mall Limassol: 16 χρόνια λειτουργίας και μια ξεχωριστή γιορτή την Κυριακή 25 Μαΐου
FT-Me: Η Toyota παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για τις αστικές μετακινήσεις
Αύξηση 1,4% στον εναρμονισμένο Δείκτη Τιμών Καταναλωτή τον Απρίλιο
Στο μικροσκόπιο της ΕΠΑ ο ανταγωνισμός στη λιανική αγορά νωπού κρέατος αμνοεριφίων-Αυτεπάγγελτη έρευνα
Νέος διευθυντής του ΣΟΔΑΠ ο Γιάγκος Τσίβικος-Στο επίκεντρο το νοικοκύρεμα του οργανισμού και η αύξηση πωλήσεων