Powered by

CedarBridge: Νεος επενδυτικός εταίρος στα Costa Coffee Κύπρου

Νέο επενδυτικό εταίρο απέκτησε η Symeonides Coffee Cyprus, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Costa Coffee Κύπρου, τον Σεμπτέβριο του 2018, την CedarBridge.

Η CedarBridge Partners έχει εξαιρετικό ιστορικό ανάπτυξης σε πολλές χώρες, επενδύοντας σε επιχειρήσεις που εστιάζουν στον καταναλωτή. 

"Ο νέος μας συνέταιρος, CedarBridge, προσχώρησε στην Costa Coffee Cyprus με κύριο στόχο να αξιοποιήσει την εξαιρετική πλατφόρμα της εταιρείας. Εμείς με την σειρά μας, θα τους στηρίξουμε με την γνώση που έχουμε για την τοπική αγορά αλλά και την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε με την εμπειρία μας που μετρά περισσότερα από 13 χρόνια στην βιομηχανία του καφέ", δήλωσε η Μύρια Μερκούρη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Symeonides Coffee Cyprus.

"Έχουμε άριστη συνεργασία με επιτυχημένες και πολλά υποσχόμενες εταιρείες, οικογενειακές επιχειρήσεις και διευθυντικές ομάδες για πολλά χρόνια. Σαν εταιρεία, είμαστε περήφανοι και στηρίζουμε τον νέο μας συνεργάτη, Symeonides Coffee Cyprus, καθώς συνεχίζουν να επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα και μεγάλη ανάπτυξη στον επιχειρηματικό χώρο", δήλωσε ο Magellan Makhlouf, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της CedarBridge.

Στα 30 τα καταστήματα μέχρι το 2020
Και οι δύο εταιρείες επιβεβαίωσαν ότι θα συνεργαστούν για ένα λαμπρό μέλλον, για τους εργαζόμενους, τους πελάτες αλλά και όλους τους συνεργάτες των Costa Coffee.

Τρία νέα καταστήματα έχουν ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα ανοίξουν το πρώτο τρίμηνο του 2019, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των 26 καταστημάτων Costa Coffee στην Κύπρο. Επιπρόσθετα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει ο συνολικός αριθμός των καταστημάτων της να ανέλθει στα 30 μέχρι το τέλος του 2020. 

Δειτε Επισης

Κ. Κουμής: Επενδύουμε στο μέλλον του τουριστικού τομέα, έρχονται σχέδια κινήτρων
Εκτός ΧΑΚ οι μετοχές της Salamis Tours μετά την εξαγορά από την E.V.H. Investments Limited
Έσοδα ρεκόρ και ισχυρά κέρδη για Emirates το οικονομικό έτος 2024-2025
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ν. Χατζηγεωργίου: Αρνητικές συνέπειες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία από Airbnb, θετικές για οικονομία
Συμμετοχή Κύπρου στο έργο IndusTour-Interreg Europe για προώθηση βιομηχανικού τουρισμού μέσω ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον ελληνικό τουρισμό-Οι τρεις προκλήσεις
Συνεχίζεται η ψηφιοποίηση πληροφοριών από ΕΤΑΠ Πάφου-Σε εξέλιξη η δημιουργία 18 νέων έξυπνων πινακίδων
Τέσσερα βραβεία στα BTME 2025 για την Emirates-Καλύτερος αερομεταφορέας παγκοσμίως για 12η συνεχόμενη χρονιά
Elysium: Ανακαίνιση των 48 σουιτών επένδυση ύψους 10 εκατ.-Ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης