Hivebreed: Νέα εταιρεία στρατηγικού marketing στην Κύπρο

Η νέα άφιξη στο Κυπριακό επιχειρείν είναι η εταιρεία Hivebreed, που ειδικεύεται στον τομέα του marketing consultancy. Με έδρα τη Λάρνακα, η Hivebreed αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη για τις επιχειρήσεις με σκοπό να παρέχει λύσεις marketing με βασικό γνώμονα την αναγνώριση των προκλήσεων του πελάτη, την ανάλυση των δεδομένων και την δέσμευση για μετρήσιμο αποτέλεσμα. 

Οι ιδρυτές της εταιρείας, Δημήτρης Στεφανή και Παναγιώτης Αντωνιάδης, με πολυετή εμπειρία στον τομέα του στρατηγικού marketing, λόγω της συνεργασίας τους με γνωστές εταιρείες και brands της Κύπρου και του εξωτερικού, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την εμπειρία αυτή κάνοντας το επόμενο βήμα και δημιουργώντας μια νέα εταιρεία, την Hivebreed η οποία έχει σκοπό να ενώσει το χάσμα μεταξύ του management consulting και της επικοινωνίας προτείνοντας πρωτοποριακές λύσεις.

Το portfolio της Hivebreed αποτελείται από international boutique brands, brands στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, lifestyle & wellbeing μέχρι χρηματοοικονομικούς οργανισμούς αλλά και βιομηχανίες μεταποίησης προϊόντων.

Με γνώμονα την ‘out of the box’ φιλοσοφία της, η Hivebreed διοργανώνει μία σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια σε διάφορες πόλεις που αποτείνονται σε επιχειρηματίες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αλλά και start-ups. Στόχος τους να διαδώσουν στρατηγικές και γνώσεις που φέρνουν μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Το πρώτο και δωρεάν σεμινάριο της Ηivebreed με τίτλο 'Μάθετε τις 6 στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε την επιχείρηση σας τις πρώτες 60 μέρες του 2018', γίνεται στις 18 Ιανουαρίου, στις 4-6μ.μ  στο auditorium του Alexander College στην Λάρνακα. Στόχος του σεμιναρίου είναι να δοθούν οι απαραίτητες συμβουλές σε επιχειρήσεις έτσι ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο ακολουθώντας τις πρακτικές και τη στρατηγική σκέψη της Hivebreed.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας