H Argosy εξαγοράζει τη Chrikar

Κοντά σε συμφωνία εξαγοράς της Chrikar Trading Group βρίσκεται ο Όμιλος Σιακόλα μέσω της Cyprus Trading Corporation (CTC). Με την εξαγορά της Chrikar, η CTC μπαίνει δυναμικά στη ξενοδοχειακή βιομηχανία και τον επισιτιστικό κλάδο με τη διανομή προϊόντων του τομέα ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής και όχι μόνο.

Η συνδεδεμένη εταιρεία της CTC , Argosy, είναι ηγέτιδα στον τομέα διανομής προϊόντων ευρείας κατανάλωσης μεταξύ άλλων τα γνωστά Activia, Airwick, Dettol, Elite, Galaxy, Jacobs, Mars, Melissa, Oreo, Pedigree και 7Days.

Η Chrikar Trading Group είναι πρωτοπόρα στον τομέα HORECA (Hotel/Restaurant/Café) με σχεδόν 20 εκατ. ευρώ κύκλο εργασιών. Μέτοχοι της εταιρείας είναι κατά 70% η SFS Group και κατά 30% o Γιώργος Κάρουλας που είναι και ο CEO της εταιρείας .

Η εξαγορά θεωρείται μία καλή στρατηγική κίνηση για τον Όμιλο Σιακόλα δεδομένης της συνεχούς αύξησης του τουριστικού ρεύματος προς το νησί. Την ίδια ώρα νέα καφεστιατόρια ανοίγουν σε κάθε γωνιά του νησιού ενώ καινούργια οικιστικά έργα κάνουν την εμφάνιση τους. Παράλληλα καθώς η οικονομίας αναπτύσσεται και η ανεργία μειώνεται, αυξάνεται και η κατανάλωση φαγητού των νοικοκυριών.

Δειτε Επισης

Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή: Τι ισχύει στις διαδικτυακές αγορές από Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ
Βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2025 αναμένει η Petrolina (Holdings) Public Limited
Σώτος Τρικωμίτης: Παγώνουν και ξεπαγώνουν την αγορά αυτοκινήτου...Πλήρης απογοήτευση
Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης-Ο αριθμός των χορηγιών, οι κατηγορίες και τα ποσά (πίνακες)
Νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης ύψους €2,5 εκατ. ενέκρινε το Υπουργικό-Πόσες χορηγίες θα δοθούν
ΚΕΟ: Μοιράζει μέρισμα συνολικού ύψους €1,7 εκατ. στους μετόχους της
«Το πλαφόν δεν είναι αυτοσκοπός...Οι ελεύθερες αγορές δουλεύουν στη βάση της κερδοφορίας»
Α. Χατζηαδάμου: Πιέσεις στην αγορά λόγω «e-kalathi»-Παρέμβαση που δημιούργησε προβλήματα σε συγκεκριμένες υπεραγορές
Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Ανήσυχοι για τα στενά του Ορμούζ οι Κύπριοι πλοιοκτήτες-Κίνδυνος εγκλωβισμού των πλοίων
Ο Πόλυς Μιχαηλίδης στα Δ.Σ. CTC, Ermes και Woolworth-Ο Μενέλαος Σιακόλας μέλος της Επιτροπής Διορισμών