ASBIS: Όραμα για ένα ολοκληρωμένο one-stop-shop

Στην 7η Έκθεση & Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών η ASBIS θα παρουσιάσει την ανανεωμένη γκάμα προϊόντων της μεταξύ άλλων Prestigio MultiBoard, προϊόντα και λύσεις της Dell και της Logitech ειδικά όσο αφορά λύσεις για συνέδρια καθώς και προϊόντα δικτύων της TP-Link.

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο τομέας της πληροφορικής μεταβάλλεται συνεχώς. Σε αυτό το πλαίσιο η πρόκληση είναι, όπως σημειώνει ο Γιώργος Βερβίτης, Sales Manager της ASBIS GROUP, να μπορέσει η κάθε εταιρεία να προσφέρει στον πελάτη της καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Όπως υποστηρίζει ο κ. Βερβίτης οι κυρίες τάσεις σήμερα στον κόσμο της πληροφορικής είναι το cloud computing και η ασφάλεια. Στόχος της ASBIS είναι να καταστεί ένα one-stop-shop για τους πελάτες της.

Η ASBIS θα συμμετέχει ως εκθέτης στην 7η Έκθεση & Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου στο συνεδριακό κέντρο «Φιλοξένια» στη Λευκωσία.

 

Δειτε Επισης

Πρώτη απευθείας επαφή της Tenstorrent με το κυπριακό οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας
Creating Synergies: Προωθώντας τη συμμετοχικότητα και τη διαφορετικότητα στον τομέα του ICT
CITEA Roadshow Event: Γέφυρα δικτύωσης και συνεργασίας για τις εταιρείες πληροφορικής
Tο τέταρτο «Cyber Security Weekend»-Eυαισθητοποίηση των επιχειρήσεων του τομέα των τροφίμων για την Κυβερνοασφάλεια
Η καινοτόμος εφαρμογή airbeld από την EMBIO Diagnostics...Πληροφορίες για καθαρότερο αέρα και πρόβλεψη καιρού
Πιστοποίηση «Real Quantum Dot Display» από την TÜV Rheinland για τις τηλεοράσεις Samsung QLED
Προοπτικές συνεργασίας σε προηγμένα πεδία της ΤΝ συζήτησαν ΤΕΠΑΚ και Tenstorrent
Mastercard Fintech Forum 2025: Η Αθήνα στο επίκεντρο της fintech καινοτομίας
Ανησυχούν οι Κύπριοι για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει την απασχόληση και τις αποδοχές καλλιτεχνών
Συνεργασία της payabl. με τη Sift...Αξιοποιεί την πλατφόρμα πρόληψης απάτης με ΤΝ για προστασία των επιχειρήσεων