Lidl Food Academy: «Grill του Χασάπη»

Σάββατο 29 Απριλίου, Παραμονές Πρωτομαγιάς, το μάθημα μαγειρικής στη Lidl Food Academy αφιερώθηκε στην τεχνική του καλού ψησίματος που σαφώς προϋποθέτει εξαιρετικής ποιότητας υλικά, που διατίθενται στο διπλανό σας Lidl, στον ειδικό χώρο του «κρεοπωλείου».

Όπως εξήγησε ο Chef Πετεβίνος παρουσιάζοντας τον «κόσμο» του κρεοπωλείου Lidl, η μεγάλη ποικιλία κρεατικών που προσφέρεται στους καταναλωτές του βρίσκεται πάντα σε ειδικές συσκευασίες, με ελεγμένες πληροφορίες προέλευσης των προϊόντων, ευκρινή αναγραφή της ημερομηνίας παραγωγής και λήξης, σε σταθερές και προστατευμένες συνθήκες υγιεινής που συνεχώς ελέγχονται σε όλα τα στάδια, σε ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες.

Το μενού περιέλαβε: 
Μπέρκερς κοτόπουλο, με κοτόπουλο κιμά ‘Του Χασάπη’, καραμελωμένο κρεμμύδι και μπλέ τυρί συνοδευμένα από σπιτική κέτσαπ και πατάτες φούρνου με δεντρολίβανο, μαριναρισμένα χοιρινά παϊδάκια ‘Του Χασάπη’, με ασιατική σάλτσα μπάρμπεκιου και λαχανοσαλάτα με μήλο και ξινόκρεμα και δροσιστικό και εύκολο παγωτό σάντουιτς με Αμερικάνικα μπισκότα McEnnedy και παγωτό βανίλιας, Gelatelli.

Οι τυχεροί συμμετέχοντες με την καθοδήγηση του Chef και τα εξαιρετικά προϊόντα Lidl εκτέλεσαν με ακρίβεια και εξαιρετική επιτυχία τις πεντανόστιμες συνταγές και πραγματικά απόλαυσαν το αποτέλεσμα του ‘κόπου ‘τους.

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)