powered by

Bar-Gera: Νέο μέλος στα ΔΣ Τρ. Κύπρου και BOCH

Tα Διοικητικά Συμβούλια της Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company (BOCH) και της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λίμιτεδ στις αντίστοιχες συνεδρίες τους σήμερα αποφάσισαν τον διορισμό της κας Anat Bar-Gera ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο καθένα από αυτά.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Τράπεζας, ο διορισμός της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας τελεί υπό την έγκριση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Μετά την έγκριση από την ΕΚΤ, η κα Bar-Gera θα συμμετέχει επίσης ως μέλος στην Επιτροπή Τεχνολογίας.

Από το 2015 η Anat Bar-Gera είναι η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyverse, μίας πρωτοπόρου εταιρίας με έδρα την Ελβετία, η οποία ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει πρόσβαση στις πιο προηγμένες λύσεις από το Ισραήλ και το Silicon Valley, σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Η κα Bar-Gera είναι μέλος του δικτύου εμπειρογνωμόνων του World Economic Forum και πρώην μέλος του World Economic Forum Global Agenda Council για το μέλλον του διαδικτύου.

Προηγουμένως και για περισσότερο από 20 έτη, η κα Bar-Gera συν-ίδρυσε, ανέπτυξε και εξήλθε ενός αριθμού διεθνών εταιριών διαδικτύου και τηλεπικοινωνιών που λειτουργούν κυρίως στην Ευρώπη και την Αφρική. Το 1988, εντάχθηκε στην UBS στην Ελβετία ως συνεργάτης στο τμήμα Συγχωνεύσεων και Εξαγορών, όπου ανέλαβε και ολοκλήρωσε πανευρωπαϊκές συμφωνίες, ειδικά στον τομέα υψηλής τεχνολογίας.

ΠΗΓΗ: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Οι τρεις βασικοί πυλώνες στους οποίους εστίασε το ετήσιο οικονομικό φόρουμ του CFA Society Cyprus
ΕΚΤ: Πότε κλείνει ο κύκλος μείωσης των επιτοκίων-Τι βλέπουν οι κεντρικοί τραπεζίτες και οι αγορές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Άρθρο του CEO της Eurobank Φωκίωνα Καραβία: Ινδία, ένας στρατηγικός εταίρος για την Ελλάδα και την Κύπρο
Τράπεζα Κύπρου: Απέκτησε 346.230 μετοχές στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
Τράπεζα Κύπρου: Ανταποκρίνεται εκ νέου άμεσα στις αποφάσεις της ΕΚΤ και μειώνει το επιτόκιο κατά 0.25%
Δρ. Ρατζίβ Σινγκ: Σημαντικός ο ρόλος του Συμβουλίου IGC για την οικονομική συνεργασία Ινδίας-Ελλάδας-Κύπρου
Κ. Φυτιρής: Κίνητρα για να προσελκύσουμε μεγάλα σκάφη αναψυχής στην Κύπρο-Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί
Τα πολεοδομικά κίνητρα για προσιτή στέγη και όσα πρέπει να ξέρουν οι developers-«Εμφανής η απήχηση του Σχεδίου»