Έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο οι απόφοιτοι του IDEA

Τέσσερα startups, Bandster.io – iCheers - Materics και Prediti, αποτελούν τους πρώτους απόφοιτους από το 12 μηνών πρόγραμμα επιτάχυνσης (acceleration) και επιχειρηματικής επώασης (incubation) νεοφυών εταιρειών IDEA, πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας Κύπρου και του Cyprus International Institute of Management (CIIM).

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της ΚΔ Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος ανακοίνωσε την προώθηση πρωτοβουλιών για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, Τζον Πάτρικ Χούρικαν ανέφερε στο δικό του χαιρετισμό ότι η Κύπρος έχει διαπράξει ένα θαύμα, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το 2013.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την τελετή αποφοίτησης και την εξαγγελία του ΠτΔ.

Δειτε Επισης

Πέφτουν οι υπογραφές για την μεταστέγαση του Γραφείου Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δρ. Ρατζίβ Σινγκ: Σημαντικός ο ρόλος του Συμβουλίου IGC για την οικονομική συνεργασία Ινδίας-Ελλάδας-Κύπρου
Κ. Φυτίρης: Κίνητρα για να προσελκύσουμε μεγάλα σκάφη αναψυχής στην Κύπρο-Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί
Τα πολεοδομικά κίνητρα για προσιτή στέγη και όσα πρέπει να ξέρουν οι developers-«Εμφανής η απήχηση του Σχεδίου»
Μπήκε από τον Πρόεδρο ο θεμέλιος λίθος για την β' φάση ανάπτυξης... Ένα σημαντικό ορόσημο για τα κυπριακά αεροδρόμια(pics)
Έκανε εργαλείο παρακολούθησης εισαγωγών για μη εκτροπή εμπορίου λόγω δασμών η Κομισιόν
Ψηφίστηκε το νέο πλαίσιο για άμεσες μεταφορές σε ευρώ-Εκσυγχρονίζονται οι νομοθεσίες
Βίκτωρας Τροκούδης(Plum): Τι σημαίνει για καταναλωτές και αποταμιευτές η νέα μείωση επιτοκίων από την ΕΚΤ
Συνεχίστηκε το ντόμινο μείωσης των επιτοκίων από την ΕΚΤ-Η όγδοη διαδοχική από το καλοκαίρι του 2024
Mondelēz International: Managing director σε Κύπρο και Ελλάδα η Marina Hadrovic