powered by

Ellinas Finance: Μεταφορά χρημάτων σε περισσότερες από 200 χώρες

Την αναβάθμιση του συστήματος υπό-αντιπροσώπων (Sub Agents) της MoneyGram ανακοίνωσε η Ellinas Finance Public Company LTD. Η εταιρεία είναι υπέρ-αντιπρόσωπος (Super Agent) της MoneyGram στην Κύπρο από το 2003 και αναλαμβάνει την άμεση αποστολή και παραλαβή χρημάτων από και προς το εξωτερικό, διαθέτοντας δικό της δίκτυο που καλύπτει περισσότερα από 50 σημεία σε ολόκληρη την Κύπρο.

Η MoneyGram είναι σήμερα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών παγκοσμίως. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες και το δίκτυό της περιλαμβάνει πέραν των 350,000 τοποθεσιών μεταφοράς χρημάτων, που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της σε κάθε γωνιά του πλανήτη. 

Σε δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Διευθυντής  της Ellinas Finance, κ. Νέαρχος Πετρίδης, ανέφερε ότι οι υπό-αντιπρόσωποι του δικτύου MoneyGram στην Κύπρο επιλέγονται προσεκτικά με κύριο στόχο τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτησης των εγχώριων και ξένων πελατών. «Το δίκτυο MoneyGram είναι μια γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη και οικονομική επιλογή για αποστολή χρημάτων σε Κύπρο και εξωτερικό. Η Ellinas Finance, ως αντιπρόσωπος της MoneyGram την Κύπρο, εκσυγχρονίζει συνεχώς τα συστήματα διεκπεραίωσης συναλλαγών προς όφελος των πελατών και των υπό-αντιπροσώπων της και εγγυάται την ασφάλεια και εχεμύθεια των συναλλαγών που γίνονται μέσω του δικτύου της. Παράλληλα, διατηρεί ένα λειτουργικό και ευέλικτο γραφείο υποστήριξης, φροντίζοντας όπως το προσωπικό που ασχολείται με τη διεκπεραίωση των συναλλαγών να είναι όχι μόνο άρτια εκπαιδευμένο αλλά και με έντονα ανεπτυγμένη την πελατοκεντρική προσέγγιση», πρόσθεσε.

Η Ellinas Finance είναι κυπριακή δημόσια εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα των χρηματοδοτήσεων.

Δειτε Επισης

Μειώθηκαν για καταναλωτικά, αυξήθηκαν για δάνεια αγορά κατοικίας-Πώς κινήθηκαν τα επιτόκια τον Μάιο
Η Τράπεζα Κύπρου αναθεωρεί τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» της
Πέραν των €250.000 οι ακάλυπτες επιταγές το εξάμηνο
Ευρωζώνη: Σημάδια αποκλιμάκωσης για τα επιτόκια δανεισμού τον Μάιο-Τι δείχνει η έκθεση της ΕΚΤ
Έρχονται αλλαγές στις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών-Τι συζήτησε ο SSM με τα πιστωτικά ιδρύματα
Λαγκάρντ: Σε σωστή τροχιά τα επιτόκια της ΕΚΤ-Απόλυτη προσήλωση στον στόχο για πληθωρισμό 2%
Τίμησε τον Κωνσταντίνο Ηροδότου η ΕΤΥΚ-«Κατά τη θητεία του ως Διοικητής επιλύθηκαν σημαντικά προβλήματα»
Joey Extras: Νέο σχέδιο επιβράβευσης για παιδιά και γονείς από την Τράπεζα Κύπρου
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων
Η UniCredit επιμένει για εξαγορά της Commerzbank-Σταθερά αντίθετο το Βερολίνο