Γιώργος Φλούρος: Στο δυναμικό του Ομίλου GAP Vassilopoulos

Στο δυναμικό του Ομίλου GAP Vassilopoulos εντάχθηκε από τις αρχές Οκτωβρίου ο Γιώργος Φλούρος, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της GAP Vassilopoulos Card Services Cyprus and Overseas.

Η GAP Vassilopoulos Card Services Cyprus and Overseas, δημιουργήθηκε για να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών είτε αυτές γίνονται με credit , debit cards, mobile η από το διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Συνεργατισμός, το Ρόδον και το corporate banking

Για τον σκοπό αυτό η GAP Vassilopoulos Card Services υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την ελβετική εταιρεία SIX Payment Services. Η SIX Payment Services ανήκει σε 130 τραπεζικούς οργανισμούς της Ελβετίας και εξυπηρετεί ένα τεράστιο πελατολόγιο όχι μόνο στην Ελβετία αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Σε ό,τι αφορά τα καθήκοντα του ο κ. Φλούρος δήλωσε στο InBusinessNews πως ο τομέας των ηλεκτρονικών συναλλαγών βρίσκεται στο επίκεντρο του εμπορίου και ο αριθμός καταναλωτών που χρησιμοποιούν κάρτες ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα για τις συναλλαγές του αυξάνεται δραματικά. 

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εταιρεία μας σε συνεργασία με την SIX Payment Services θα προσφέρει διαφοροποιημένες υπηρεσίες τόσο στον καταναλωτή όσο και στις επιχειρήσεις.

Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε μέσω της συνεργασίας μας με την SIX Payment Services, την GAP Vassilopoulos Card Services ως τον κύριο παροχέα ηλεκτρονικών πληρωμών στην Κύπρο και Ευρώπη όπου έχουμε ήδη δυνατή παρουσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Φλούρος διατέλεσε για 29 χρόνια ανώτερο διευθυντικό στέλεχος στην εταιρεία NCR και είχε την ευθύνη για Ινδία, Μέση Ανατολή και Αφρική. 

Έχει αποκτήσει τεράστιες εμπειρίες στον χρηματοπιστωτικό τομέα και ειδικά στο θέμα των ηλεκτρονικών συναλλαγών καθώς και του λιανικού εμπορίου.
 
Διαβάστε ακόμα: Θέμα ημερών η είσοδος Cablenet στην κινητή

Δειτε Επισης

Νέα διεθνής διάκριση για τον Καθηγητή του ΤΕΠΑΚ Δρ. Σωτήρη Καλογήρου από το ScholarGPS
Μαριάννα Χατζηαντωνίου: Διεθνής αναγνώριση για Κύπρια γυναίκα ηγέτιδα
Ύστατο χαίρε στον άνθρωπο Ανδρέα Μισιέλη-Πρωτεργάτη της κυπριακής διαφήμισης
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Ο Yiannis Michael διαπρέπει διεθνώς με την πρωτοποριακή μέθοδο RYL
Σ. Καραμοντάνης, Ε. Ηροδότου, Μ. Αντωνιάδης: Τα χόμπι που διαμόρφωσαν το ηγετικό τους προφίλ
Aπεβίωσε ο πρώην υπουργός Γεωργίας Ανδρέας Παπασολομώντος
Μια γεύση από την προσωπική συλλογή έργων τέχνης του Ανδρέα Καπάταη
Παγκόσμια διάκριση για τον Δρ. Μιχάλη Μαυροβουνιώτη του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΤΕΠΑΚ
Η Κύπρια φοιτήτρια Σοφία Τζιωρτζή νικήτρια του ICAEW Climate Essay Competition 2024