Τα νέα trends του digital marketing

Τους επισκέπτες του 14ου Digital Marketing Forum καλωσόρισε ο πρόεδρος του συνεδρίου, Γιάγκος Χατζηγιάννης, Deputy Director-General του Cyprus Institute of Marketing. 

Κατά τη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στα νέα trends στο digital marketing, που είναι, η τεχνολογική νοημοσύνη, η αύξηση δεδομένων, τα συσκευασμένα καταναλωτικά αγαθά και οι “Millenials και η αναγνώριση προσώπου.

Στόχος του συνεδρίου, όπως δήλωσε, είναι να βοηθήσει τις εταιρείες να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς της τεχνολογίας και να προσαρμοστούν στις αλλαγές και τις νέες τάσεις της αγοράς.

Δειτε Επισης

Τα M&S στηρίζουν το περιβάλλον της Κύπρου μέσω του Cyprus Environment Foundation
Η Cosmos ανέλαβε την υλοποίηση του Security Operation Center για το Πανεπιστήμιο Κύπρου
TechIsland Legal Community: Η νέα επαγγελματική κοινότητα του TechIsland
Η νέα γενιά γράφει ιστορία με ταλέντο, υπέρβαση και διάκριση στα XM Παγκύπρια Πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Δράση πρόληψης διατροφικών διαταραχών για γονείς και παιδιά
Ρυθμιστικές προκλήσεις: Πώς να συμβαδίζετε με τους νόμους για τον κυβερνοχώρο στην Κύπρο και την Ε.Ε.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του CSR Cyprus-Πρόεδρος ο Μαρίνος Βουκής
Σε 24ωρη απεργία οι μεταφορείς Α’-Επηρεάζονται λιμάνια, λατομεία και τσιμεντοποιείο
Η επιχειρηματικότητα που δεν γνωρίζει σύνορα
Μαρίνος Σωτηρίου: Όταν η καινοτομία χτυπά στην καρδιά της ιατρικής