Π. Βλαδιμήρου: Τι μάθαμε ξοδεύοντας 100 000 ευρώ στο Facebook;

«Το Facebook είναι ο δρόμος και όχι ο προορισμός», ανέφερε κατά την ομιλία του στο 14ο Digital Marketing Forum ο Παντελής Βλαδιμήρου, Managing Director της Webarts. 

Έρευνες έδειξαν όπως ανέφερε στη συνέχεια, πως το 67% των marketing managers απάντησαν ότι κατάφεραν να κερδίσουν περισσότερο budget  επειδή έδειξαν Return Of Investment στατιστικά στους CEO των εταιρειών που εργάζονται. 

Δίνοντας ως παράδειγμα τη δυνατότητα να ξοδέψει κανείς 100 0000 ευρώ στο Facebook, μοιράστηκε με το κοινό τα μυστικά μιας επιτυχημένης social media καμπάνιας. 

Ακολούθως εστίασε στο τι ανακάλυψαν μέσω του συγκεκριμένου πειράματος. Αρχικά ανακάλυψαν πως το Facebook μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις, ενώ έχει επίσης τη δυνατότητα να κάνει μεγάλη ανατροπή και την ίδια ώρα υστερεί σε ποιότητα. To Facebook μπορεί να γίνει το 60% του traffic source της ιστοσελίδας. Το μεγάλο μυστικό του κοινωνικού δικτύου είναι η συχνότητα που δεν πρέπει να ξεπερνά το 2, ενώ την ίδια ώρα μπορεί να μας υπενθυμίσει τι πραγματικά αγοράζει ο καταναλωτής, που δεν είναι άλλο από την εμπειρία. Τέλος έχουν ανακαλύψει πως τα lifestyle stories έχουν τρεις φορές μεγαλύτερο engagement. 

Δειτε Επισης

Όταν ο ρόλος συναντά την προσωπικότητα
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Taste Cyprus 2025 by Mare Resorts: Η γευστική εμπειρία του καλοκαιριού συνεχίζεται-Δείτε πού και πότε
ΟΕΒ: Δυσανάλογο μέτρο με απρόβλεπτες συνέπειες για την αλυσίδα εφοδιασμού η απεργία μεταφορέων Α’
Εναρκτήρια εκδήλωση του Ερευνητικού Κέντρου Μνημοσύνη από την έδρα UNESCO του ΤΕΠΑΚ
Όλες οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων-«Σταθερό θεσμικό περιβάλλον»
Με πυξίδα τη βιωσιμότητα το ΙΝΓΚ πρωτοπορεί για τρίτη χρονιά-Διάκριση στα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία
Βιωματικό εργαστήριο για τη μεταγεννητική περίοδο στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πιστοποιήθηκε με το ISO 37001 κατά της δωροδοκίας της και διαφθοράς