Νέο διπλοστραγγιστό γιαούρτι Zita
14:49 - 29 Νοεμβρίου 2017
Τα τελευταία χρόνια, η χρήση του στραγγιστού γιαουρτιού Zita στην κουζίνα, έχει επεκταθεί αρκετά.
Αναγνωρίζοντας και αυτή την ανάγκη, η “Γαλακτοβιομηχανία ΖΗΤΑ” δημιούργησε το νέο ΔΙΠΛΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ γιαούρτι.
Χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και την πλούσια έξτρα κρεμώδη γεύση, το ΔΙΠΛΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ γιαούρτι Zita αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις αγαπημένες συνταγές της κάθε μαγειρισσας.
Το Γιαουρτι Zita ΔΙΠΛΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση της κρέμας γάλακτος και του βουτύρου στη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική, σαν βάση για σώς ή ως άλειμμα στο ψωμί ή φρυγανιές. Φυσικά, εκτός από τις άλλες συνταγές είναι εξισου απολαυστικό και από μόνο του.