Με επιτυχία η πρώτη επίσημη παρουσίαση της SoftOne στην Κύπρο

Στις 15 Νοεμβρίου 2017, η SoftOne Technologies Ltd, θυγατρική εταιρεία της ελληνικής SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia), παρουσιάστηκε επίσημα στο κυπριακό κοινό μέσα από ειδική εκδήλωση με τίτλο "More than Software is in Cyprus", η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Πλήθος εκπροσώπων εταιρειών, συνεργάτες, υποψήφιοι πελάτες και ιδιώτες, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, γνωρίζοντας από κοντά την εταιρεία και τους ανθρώπους της, καθώς και τα καινοτόμα προϊόντα της.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης, υπήρξαν οι εξελίξεις στο σύνολο της γκάμας των προϊόντων της SoftOne, οι προοπτικές για εμβάθυνση της συνεργασίας της με το δίκτυο των αντιπροσώπων της, καθώς επίσης η τοποθέτηση της εταιρείας αναφορικά με το όραμα και τη στρατηγική ανάπτυξης της στην Κύπρο.

Μέσα από ειδικά διαμορφωμένες παρουσιάσεις, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τα προϊόντα της SoftOne, τις πρωτοποριακές Cloud υπηρεσίες και τις προηγμένες λύσεις Enterprise Mobility της εταιρείας.

Ο κ. Τρύφωνας Παπάζογλου, Country Manager της SoftOne Technologies, καθώς επίσης και ο κ. Αντρέας Κυριάκου, Commercial Manager της εταιρείας, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προσέλευση του κόσμου σε αυτήν την πρώτη εκδήλωση, η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον εταιρειών από όλη την Κύπρο.

Βασική αποστολή της SoftOne είναι να προσφέρει στους πελάτες της λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας, αξιοποιώντας πλεονεκτήματα όπως η σύγχρονη σχεδίαση και η ενσωμάτωση πρωτοποριακών τεχνολογιών, αλλά και η εμπειρία και γνώση των αναγκών της αγοράς.
 

Δειτε Επισης

Πρώτη απευθείας επαφή της Tenstorrent με το κυπριακό οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας
Creating Synergies: Προωθώντας τη συμμετοχικότητα και τη διαφορετικότητα στον τομέα του ICT
CITEA Roadshow Event: Γέφυρα δικτύωσης και συνεργασίας για τις εταιρείες πληροφορικής
Tο τέταρτο «Cyber Security Weekend»-Eυαισθητοποίηση των επιχειρήσεων του τομέα των τροφίμων για την Κυβερνοασφάλεια
Η καινοτόμος εφαρμογή airbeld από την EMBIO Diagnostics...Πληροφορίες για καθαρότερο αέρα και πρόβλεψη καιρού
Πιστοποίηση «Real Quantum Dot Display» από την TÜV Rheinland για τις τηλεοράσεις Samsung QLED
Προοπτικές συνεργασίας σε προηγμένα πεδία της ΤΝ συζήτησαν ΤΕΠΑΚ και Tenstorrent
Mastercard Fintech Forum 2025: Η Αθήνα στο επίκεντρο της fintech καινοτομίας
Ανησυχούν οι Κύπριοι για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει την απασχόληση και τις αποδοχές καλλιτεχνών
Συνεργασία της payabl. με τη Sift...Αξιοποιεί την πλατφόρμα πρόληψης απάτης με ΤΝ για προστασία των επιχειρήσεων