powered by

ECONOMIDES KRANOS CHAMBERSFIELD: Ίδιες αξίες … νέο «Image»

Η διεθνούς φήμης δικηγορική εταιρεία Economides Kranos Chambersfield,  με ιδρυτή τον κ. Μιχάλη Οικονομίδη, εγκεκριμένο Δικηγόρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου καθώς επίσης και Barrister του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας, στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης και επέκτασής της στη διεθνή αγορά παρουσιάζει το νέο εταιρικό της “image”.  

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη νέα μας εταιρική ταυτότητα καθώς επικυρώνει έμπρακτα τη διεθνή καινοτόμα, πολυεπίπεδη δράση της Economides Kranos Chambersfield στη διεθνή αγορά.  Πιστεύουμε στην αλλαγή αυτή και παράλληλα διατηρούμε αναλλοίωτη την εταιρική μας φιλοσοφία που επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων νομικής συμβουλευτικής επιμέλειας, επιχειρηματικής διαχείρισης και ευρηματικότητας στρατηγικών ανάπτυξης, με πρωταρχικό στόχο το συμφέρον και την προστασία των πελατών μας, τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές επίπεδο» δηλώνει ο CEO κ. Μιχάλης Οικονομίδης.

Η προσεγμένη επιλογή των χρωμάτων και του συμβόλου της νέα εταιρικής ταυτότητας εμπνεύστηκε από την αρχαία φήμη της Κύπρου ως Χάλκινη «Η Χώρα του Χαλκού». Παράλληλα, η επιλογή των άλλων δύο χρωμάτων υπονοεί έμμεσα το δυναμισμό, την ακεραιτότητα, τη καινοτομία, τις δυνατότητες και τις αξίες της Economides Kranos Chambersfield.  Η επεκτεινόμενη, χωρίς αρχή και τέλος γραμμής που ορίζεται ως σύμβολο, αναδεικνύει τη διεθνή ανοδική πορεία ανάπτυξης. Ενώ ο τρόπος ενοποίησης του συμβόλου και την επωνυμίας αντικατοπτρίζει τη διατήρηση της υφιστάμενη πελατοκεντρική φιλοσοφία, που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των νομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχονται.

Η Economides Kranos Chambersfield παρέχει νομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα που εμπίπτει υπό του αστικού,  πολιτικού, ναυτιλιακού, τραπεζικού, εταιρικού, χρηματοικονομικών, εργατικού, ενεργειακού, ευρωπαϊκού,  μεταναστευτικού, οικογενειακού και ποινικού δικαίου. 

Δειτε Επισης

Υιοθετήστε μια Κυψέλη: «Bee-come a hero» για τις μέλισσες και το περιβάλλον με αυτή την ομαδική δραστηριότητα
Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για το πρόγραμμα «Generative Artificial Intelligence: From Hype to Business Impact»
Ν. Χριστοδουλίδης: Μετατρέπεται σε state of the art το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Είναι πρότυπο»
Γιορτή του κυπριακού επιχειρείν...Πλησιάζει η τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Ιδρύει κοινωφελές ίδρυμα στη Νέα Υόρκη και ενισχύει την διεθνή παρουσία του το Ινστιτούτο Κύπρου
Μ. Δαμιανός: Η Κύπρος αναδεικνύεται κόμβος παροχής εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών-Εγκαινιάστηκε το El Greco
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective
Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΚΣΕΕΚ και AIAD-Πού αποσκοπεί το MoU που υπέγραψαν