FlexiPension: Συνταξιοδοτικές Παροχές CNP CYPRIALIFE και ΣΕΛΚ

Κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού, η CNP CYPRIALIFE έχει επιλεγεί από τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), για τη διαχείριση ομαδικού συνταξιοδοτικού σχεδίου των μελών του ή και εργοδοτουμένων των οποίων οι εργοδότες τους είναι μέλη του.

Η συνεργασία του ΣΕΛΚ με την CNP CYPRIALIFE, μέσω του σχεδίου FlexiPension, απαλλάσσει τις εταιρείες μέλη από το κόστος και τους κινδύνους που σχετίζονται με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για τη διαχείριση επαγγελματικών συνταξιοδοτικών σχεδίων.

Για το Σχέδιο FlexiPension, η CNP CYPRIALIFE, έχει δημιουργήσει τρία επενδυτικά ταμεία. Κάθε Μέλος έχει την ευελιξία να επιλέξει κάποιο από αυτά η να κάνει συνδυασμό των τριών ταμείων βάση του προσωπικού του επενδυτικού προφίλ. Στα Μέλη του ΣΕΛΚ, παρέχεται η δυνατότητα άμεσης ηλεκτρονικής πρόσβασης σε σημαντικές πληροφορίες του Σχεδίου τους μέσω της καινοτόμου Διαδικτυακής Πύλης INSUPASS, της CNP CYPRIALIFE.

Η CNP CYPRIALIFE έχει δείκτη φερεγγυότητας σχεδόν 4 φορές (395%) του απαιτούμενου, σύμφωνα με τη νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία (Solvency II) και αποτελεί μέλος του διεθνούς Γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού CNP ASSURANCES, με παρουσία σε 10 χώρες, πάνω από 160 χρονιά εμπειρίας, €31,6 δις ετήσιο κύκλο εργασιών και 36 εκατ. ασφαλισμένους σ´ όλο τον κόσμο.

Ο ΣΕΛΚ ως ένας επαγγελματικός φορέας εγνωσμένου κύρους και τεχνογνωσίας, τιμά με τη συνεργασία αυτή την CNP CYPRIALIFE, αλλά ταυτόχρονα καταδεικνύει τις νέες σύγχρονες επιλογές που διανοίγονται στον τομέα των συνταξιοδοτικών σχεδίων. 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων