FlexiPension: Συνταξιοδοτικές Παροχές CNP CYPRIALIFE και ΣΕΛΚ

Κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού, η CNP CYPRIALIFE έχει επιλεγεί από τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), για τη διαχείριση ομαδικού συνταξιοδοτικού σχεδίου των μελών του ή και εργοδοτουμένων των οποίων οι εργοδότες τους είναι μέλη του.

Η συνεργασία του ΣΕΛΚ με την CNP CYPRIALIFE, μέσω του σχεδίου FlexiPension, απαλλάσσει τις εταιρείες μέλη από το κόστος και τους κινδύνους που σχετίζονται με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για τη διαχείριση επαγγελματικών συνταξιοδοτικών σχεδίων.

Για το Σχέδιο FlexiPension, η CNP CYPRIALIFE, έχει δημιουργήσει τρία επενδυτικά ταμεία. Κάθε Μέλος έχει την ευελιξία να επιλέξει κάποιο από αυτά η να κάνει συνδυασμό των τριών ταμείων βάση του προσωπικού του επενδυτικού προφίλ. Στα Μέλη του ΣΕΛΚ, παρέχεται η δυνατότητα άμεσης ηλεκτρονικής πρόσβασης σε σημαντικές πληροφορίες του Σχεδίου τους μέσω της καινοτόμου Διαδικτυακής Πύλης INSUPASS, της CNP CYPRIALIFE.

Η CNP CYPRIALIFE έχει δείκτη φερεγγυότητας σχεδόν 4 φορές (395%) του απαιτούμενου, σύμφωνα με τη νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία (Solvency II) και αποτελεί μέλος του διεθνούς Γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού CNP ASSURANCES, με παρουσία σε 10 χώρες, πάνω από 160 χρονιά εμπειρίας, €31,6 δις ετήσιο κύκλο εργασιών και 36 εκατ. ασφαλισμένους σ´ όλο τον κόσμο.

Ο ΣΕΛΚ ως ένας επαγγελματικός φορέας εγνωσμένου κύρους και τεχνογνωσίας, τιμά με τη συνεργασία αυτή την CNP CYPRIALIFE, αλλά ταυτόχρονα καταδεικνύει τις νέες σύγχρονες επιλογές που διανοίγονται στον τομέα των συνταξιοδοτικών σχεδίων. 

Δειτε Επισης

Νίκη Ξενοφώντος: Παραμένει και θα συνεχίσει να είναι ελκυστική δικαιοδοσία για trusts η Κύπρος-Η αυξανόμενη ζήτηση
Από τα σκαλοπάτια της καριέρας, στο τιμόνι 14 χωρών
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: Τα 13α Invest Cyprus International Investment Awards
Γιάννης Μουρουζίδης: Οι κρίσιμες δεξιότητες για τις επιχειρήσεις και το σύγχρονο και ευέλικτο σύστημα κατάρτισης της ΑνΑΔ
Εξαγόρασε το 100% της Stoiximan και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική του θέση σε Ελλάδα και Κύπρο ο ΟΠΑΠ
Επιτυχής ο διαγωνισμός φωτογραφίας «ΘΑλΕΙΑ2021–2027: Η Ευρώπη μέσα από το φακό σου»
Pop Up Talks: Ιστορίες δύναμης και δυνατοτήτων που κερδίζουν μια θέση στην καρδιά μας
Νέο κεφάλαιο επιστημονικής και ακαδημαϊκής σύμπραξης-Υπέγραψαν MoU Πανεπιστήμιο Νεάπολις και «Ερατοσθένης»
Η IC Markets και ο Άντριου Μπουντζίνσκι στο πλευρό Κύπριου μαθητή για τη Διεθνή Ολυμπιάδα Ιστορίας
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού ISTF έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στην Μαρίνα Αγίας Νάπας