«Πράσινα Ταμεία» από την Carrefour Κύπρου

Η Carrefour Κύπρου, συναισθανόμενη περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος, και ακολουθώντας πρότυπα και εφαρμογές που ενισχύουν τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος, εντάσσει σε έξι ακόμη υπεραγορές της το Πράσινο Ταμείο. 

Το Πράσινο Ταμείο, που ξεκίνησε πιλοτικά στην υπεραγορά Carrefour Columbia στη Λεμεσό την περασμένη χρονιά, αποτελεί μια πρωτοποριακή κίνηση της Carrefour Κύπρου να ενισχύσει την περιβαλλοντική συνείδηση των καταναλωτών, προωθώντας τους να χρησιμοποιούν τις επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες αντί των συνηθισμένων βιοδιασπώμενων πλαστικών τσαντών. 

Οι επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες θα διατίθενται στα Πράσινα Ταμεία στις υπεραγορές Carrefour Columbia, Δυτικής Λεμεσού, Λάρνακας, The Mall of Cyprus, The Mall of Engomi, Πάφου και Παραλιμνίου έναντι μικρού ποσού, δίνοντας στα συγκεκριμένα ταμεία προτεραιότητα στους περιβαλλοντικά ευσυνείδητους καταναλωτές, κάνοντας έτσι ακόμα πιο εύκολες τις αγορές τους.

Μέσα από αυτή την ενέργεια, που είναι πιο επίκαιρη από ποτέ μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έζησε το νησί μας, αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά η δέσμευση της Carrefour Κύπρου να προστατεύει το περιβάλλον με κάθε τρόπο, να ευαισθητοποιεί και να παρακινεί μέσα από τις πράξεις της τους πελάτες της, με στόχο την υιοθέτηση ανάλογων περιβαλλοντικών πρακτικών που θα κάνουν πραγματική διαφορά στην ποιότητα ζωής όλων μας.       

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων