Όταν ο φωτισμός στο Μπουένος Άιρες συνάντησε την τεχνολογία

Κεντρικός ομιλητής του SAP Forum είναι ο Stefano Ceccarelli, Sales Manager της SAP Digital EMEA South, ο οποίος με την παρουσίασή του “Leading Digital Transformation: News from the Edge” επιδιώκει να μοιραστεί με τους συνέδρους πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να διαχειριστούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις συνεχείς αλλαγές, και πώς οι ίδιοι έχουν προχωρήσει σε επιτυχή εφαρμογή επηρεάζοντας το επιχειρηματικό μοντέλο, στους τομείς όπου δραστηριοποιούνται. 

Για να τονίσει τη σημασία της κατανόησης των αλλαγών που γίνονται γύρω μας χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τα πουλιά Dodo και πώς αυτά εξαλείφθηκαν καθώς δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις αλλαγές που γίνονταν γύρω τους. Έτσι και οι επιχειρήσεις και τα άτομα που αρνούνται να εξελιχθούν και να συμβαδίσουν με την εποχή τους, θα μείνουν στάσιμοι χωρίς κέρδη και ικανότητες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κοινού.

Μερικά από τα projects της SAP είναι η εισαγωγή λογισμικού σε 10 000 φορτηγά τα οποία όπως ισχυρίζεται ο κ. Ceccarelli, εξοικονομούν 5000 οδήγησης τη μέρα καθώς ενημρώνουν τουε οδηγούς όταν υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους ή στον καιρό, βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα και τους κρατάνε ενημερωμένους για το τί γίνεται γύρω τους. 

Επίσης η SAP σε συνεργασία με την Philips, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα SAP HANA ανέλαβε να να συλλέγει από των φωτισμό των δρόμων του Buenos Aires χρήσιμες πληροφορίες, καθώς το σύστημα φωτισμού που θα ελέγχεται από το πρόγραμμα Philips CityTouch θα ενώνεται με τα φώτα τροχαίας, φώτα σε χώρους στάθμευσης και φώτα αισθτήρων, ενώ 91,000 λάμπες δρόμου στα πλάισια αυτού του project είναι στη διαδικασία αντικατάστασης με λάμπες LED.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης