Powered by

Starbucks: Ετοιμάζει δέκατο κατάστημα στην Έγκωμη

Αλλάζουν σελίδα τα Starbucks με το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος και της εφαρμογής της κάρτας Starbucks. H Starbucks Coffee Company- Marinopoulos Coffee Company Cyprus προχωρεί, περί τα τέλη Φεβρουαρίου, ταυτόχρονα στις δύο αυτές κινήσεις, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την 13χρονη πορεία της στο νησί.

Το νέο κατάστημα, το δέκατο της αλυσίδας στην Κύπρο και το τέταρτο στη Λευκωσία, θα ανοίξει στην περιοχή της Έγκωμης στο έργο UniHalls της εταιρείας Rotos Developers και αποτελεί το πρώτο μεγάλο άνοιγμα της εταιρείας από το 2007. Το κατάστημα προέκυψε μετά από αποδοχή πρότασης που είχε η εταιρεία, αλλά και κατόπιν απαίτησης του κοινού, όπως μας ανέφερε ο district manager της εταιρείας, Γιώργος Ταλασλόγλου. Ο ίδιος σημείωσε ότι αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για την εταιρεία να προβεί σε μια κίνηση που σηματοδοτεί την αρχή μιας αναπτυξιακής πολιτικής που έχει στόχο το άνοιγμα 1-2 καταστημάτων τον χρόνο.

Το νέο κατάστημα θα ακολουθεί το καινούργιο concept, βάσει του οποίου έχουν διαμορφωθεί και άλλα καταστήματα της αλυσίδας, το τελευταίο διάστημα. Θα βασίζεται περισσότερο στον εξωτερικό χώρο και θα απευθύνεται πέραν από τους φοιτητές και κατοίκους του έργου UniHalls στο ευρύ κοινό.

Πρόσθετα η εταιρεία θα φέρει στην Κύπρο την κάρτα Starbucks, που ήδη υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά πιο εξελιγμένη. Όπως σημείωσε ο κ. Ταλασλόγλου η κάρτα θα έχει διπλό σκοπό: 1) θα είναι prepaid, καθώς κάποιος θα μπορεί να πιστώνει λεφτά και να την χρησιμοποιεί σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι και ταυτόχρονα 2) θα λειτουργεί ως My Starbucks Rewards, όπου ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε ένα καινούργιο κόσμο Starbucks από όπου κι αν βρίσκεται.

Μέσω της κάρτας αυτής θα έχει τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να συγκεντρώνει αστέρια με τις συναλλαγές του, τα οποία θα μπορεί να εξαργυρώνει με διάφορα δώρα ή να επωφελείται διαφόρων ενεργειών.
 

 

Δειτε Επισης

Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ