Powered by

Επενδύσεις €100 εκατ. ετοιμάζουν τα Lidl Hellas για το 2017

Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ για το 2017 σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η Lidl στην ελληνική αγορά – άλλα 100 εκατ. ευρώ επένδυσε το 2016 – ενώ αύξησε τις πωλήσεις της πάνω από 6% στο πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος οικονομικού της έτους, δηλαδή από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο, όπως αναφέρει μιλώντας προς το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο επικεφαλής της Lidl Hellas κ. Ιάκωβος Ανδρεανίδη.

Ο ανταγωνισμός είναι αναπόφευκτος και ευπρόσδεκτος όταν αναπτύσσεται σε θεμιτά πλαίσια και όταν τα αποτελέσματά του επιφέρουν πλεονεκτήματα στην καθημερινότητα του καταναλωτή. Και τονίζει ότι «ο ανταγωνισμός είναι αναπόφευκτος και ευπρόσδεκτος όταν αναπτύσσεται σε θεμιτά πλαίσια και όταν τα αποτελέσματά του επιφέρουν πλεονεκτήματα στην καθημερινότητα του καταναλωτή».

Ο κ. Ανδρεανίδης σημειώνει ακόμη πως «θέτουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προώθηση και ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων εντός κι εκτός Ελλάδας και των Ελλήνων προμηθευτών και παρόλο που συνεργαζόμαστε σήμερα με έναν αξιόλογο αριθμό προμηθευτών και παρόχων υπηρεσιών στην Ελλάδα ο στόχος μας είναι να τον αυξάνουμε συνεχώς».

Δειτε Επισης

Στο 10,4% αυξήθηκε η ανεργία στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2025
S&P: Εγκρίνει την πρόωρη εξόφληση δανείων του πρώτου μνημονίου-Θετικές οι προοπτικές κερδοφορίας των ελληνικών τραπεζών
Αύξηση 6,8% στις τιμές διαμερισμάτων στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο-Οι διαφορές ανάμεσα σε νέα και παλαιά
Άνοδος παραγωγής και νέων παραγγελιών το Μάιο στην Ελλάδα
Eπιβεβαίωσε στη βαθμίδα ΒΒΒ με σταθερές προοπτικές το ελληνικό αξιόχρεο o Scope
Στο 8,3% μειώθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον Απρίλιο
UBS: Η ελληνική οικονομία εμφανίζει ισχυρή δυναμική και ανθεκτικότητα-Θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης και αποκλιμάκωση χρέους
Γ. Κοντόπουλος: Τα δύο κρίσιμα «παράθυρα» για την αναβάθμιση του ελληνικού Χρηματιστηρίου
Χρηματιστήριο Αθηνών: Το νέο στοίχημα, τα ατού της αγοράς και οι εξωτερικοί κίνδυνοι
Ο ελληνικός τουρισμός κοιτάζει ψηλά το 2025 και ποντάρει στη δυναμική των μακρινών αγορών