Ρονάλντο και Μπέιλ «σκοράρουν» με Hankook

Μια εντυπωσιακή τηλεοπτική διαφήμιση αποτελεί την πρώτη μεγάλη, από κοινού ενέργεια της Hankook και της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «πρόσφατα ο κολοσσιαίος κατασκευαστής ελαστικών και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης» παρουσίασαν τη συνεργασία τους, βάσει της οποίας η Hankook γίνεται Global Partner της «Βασίλισσας». 

Προστίθεται επίσης ότι «Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ, Μαρσέλο και Σέρχιο Ράμος πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική διαφήμιση, επιδεικνύοντας τις υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, σε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων, το οποίο συνδυάζει την ποδοσφαιρική αρτιότητα με το κορυφαίο κράτημα των ελαστικών της Hankook».

Η διαφήμιση εντάσσεται στην καμπάνια της Hankook με τίτλο «Γίνε Ένα Με Το Ελαστικό Σου», ενώ κεντρικό μήνυμά της είναι πως το πάθος και το πνεύμα νικητή που διακρίνει τη Ρεάλ Μαδρίτης στους αγώνες της, ενσαρκώνει την αφοσίωση της Hankook στην καινοτομία.

Υπενθυμίζεται ότι τα ελαστικά Hankook διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, μέσω των καταστημάτων της σε όλες τις πόλεις και ενός μεγάλου δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών.

Η διαφήμιση είναι διαθέσιμη εδώ

Δειτε Επισης

ΤΟΜ: 1.300 κλήσεις πολιτών που αναμένουν ραντεβού για αερόσακο-Προχωρούν με αυξημένο ρυθμό οι αντιπροσωπείες
Frou Frou: Βλέπει σημαντική μείωση στις τιμές κακάο μέχρι τέλος 2025-Η εκτίμηση για τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου
Αυξήθηκε το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το πρώτο τρίμηνο-Οι συνολικές εισαγωγές αγαθών και οι εξαγωγές
Τα λένε για την ηλεκτροκίνηση Βαφεάδης, ΣΕΜΗΟ και ΟΕΒ...Τι ζητούν οι εισαγωγείς και η διαβεβαίωση του Υπουργείου
Hadjikyriakos & Sons: Φέρνει σε αποκλειστική διάθεση τα καινοτόμα συστήματα κουζίνας BORA στην Κύπρο
Τι προτείνουν οκτώ επιχειρηματίες και η στρατηγική Χαράλαμπου Προύντζου για το κέντρο της Λευκωσίας
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Μεγάλη πτώση στις εγγραφές οχημάτων το τετράμηνο-«Βουτιά» 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Στρατηγική απόφαση του Ομίλου CTC για διάθεση των δραστηριοτήτων των πολυκαταστημάτων ERA