powered by

ΤΕΠΑΚ: Θεμέλιος λίθος στην Πανεπιστημιακή Κλινική Αποκατάστασης

Τοποθετήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ο θεμέλιος λίθος της Πανεπιστημιακής Κλινικής Αποκατάστασης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στην Λεμεσό. 

Η κατάθεση του θεμέλιου λίθου έγινε από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ Στάθη Παπαδάκη και τον Πρύτανη Ανδρέα Αναγιωτό. 

Την τελετή παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Λεμεσού Σάββας Στούππας, ο πρώην Δήμαρχος Λεμεσού Δημήτρης Κοντίδης, οι Αρχές του Πανεπιστημίου και  εκπρόσωποι από τον Όμιλο Cyfield, ο οποίος έχει αναλάβει την μελέτη και κατασκευή του έργου.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα διαθέσει τις εγκαταστάσεις του προς όφελος των φοιτητών του Τμήματος Αποκατάστασης του ΤΕΠΑΚ, αλλά ταυτόχρονα θα προσφέρει και κλινικές υπηρεσίες διάγνωσης και αποκατάστασης προς το ευρύ κοινό της Κύπρου». 

Η Κλινική Αποκατάστασης του ΤΕΠΑΚ, αποτελεί ακόμη ένα εκπαιδευτικό οίκημα που ανεγείρεται από τον Όμιλο Cyfield.

To έργο αναμένεται να παραδοθεί τον Σεπτέμβριο του 2017.

Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κατάθεση του θεμέλιου λίθου της μοναδικής στην Κύπρο Κλινικής Αποκατάστασης, εμπεριέχει μεγάλο συμβολισμό γιατί ουσιαστικά είναι ο θεμέλιος λίθος στον Β΄ πόλο Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου που συμπεριλαμβάνει το Παλαιό Νοσοκομείο, την Αστυνομία, τον χώρο της Τεχνικής Σχολής καθώς και άλλους χώρους.  

Δειτε Επισης

Επιθεώρησε τις εργασίες στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού ο Α.Βαφεάδης-Το κόστος και οι φάσεις του έργου
Προνομιακές επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Τα κίνητρα στους επενδυτές για το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο-Ένας ζωντανός κόμβος καινοτομίας
Έτσι έγινε το «Σπύρος Κυπριανού»... Ξενάγηση στους πλήρως αναβαθμισμένους χώρους του σταδίου(pics)
Μειώνονται οι άδειες οικοδομής, αλλά αυξάνεται η αξία και το εμβαδόν τους
Αλ. Βαφεάδης: Πολύ χαμηλότερο το κόστος αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού» από τα οφέλη-«Αξίζει κάθε ευρώ που ξοδεύτηκε»
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Το στεγαστικό δεν λύνεται με μαγικά ραβδιά»
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)