Powered by

Emirates: Νέα καθημερινή πτήση προς το Φορτ Λόντερντεϊλ

Η Emirates ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια καθημερινή υπηρεσία μεταξύ του Ντουμπάι και του Διεθνές Αεροδρομίου Φόρτ Λόντερντεϊλ-Χόλυγουντ, στις 15 Δεκεμβρίου 2016, εξυπηρετώντας την περιοχή της Νότιας Φλόριντα, που συμπεριλαμβάνει το Φορτ Λόντερντεϊλ, το Μαϊάμι, και το West Palm Beach. Αυτό θα είναι το 11ο επιβατικό δρομολόγιο της Emirates στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας σημειώνεται ότι το αεροσκάφος θα λειτουργεί σε διαμόρφωση τριών κατηγοριών θέσεων στο δρομολόγιο, προσφέροντας 8 σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 πλήρως επίπεδα κρεβάτια στη Διακεκριμένη Θέση και 216 καθίσματα στην Οικονομική Θέση για τους ταξιδιώτες, και έως 15 τόνους φορτίου στην κοιλιά του αεροσκάφους για μεταφορείς.

«Το Φόρτ Λόντερντεϊλ και το Μαϊάμι είναι δύο από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Αμερικής για αναψυχή και επαγγελματικά ταξίδια,» δήλωσε ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline. «Το Broward County και το Dade County μαζί φιλοξένησαν περισσότερα από 25 εκατομμύρια επισκέπτες τον περασμένο χρόνο, κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική.»

Πρόσθεσε επίσης: «Αναμένουμε ότι οι υπηρεσίες μας θα συμβάλουν στην οικονομία της Νότιας Φλόριντα, φέρνοντας νέους ταξιδιώτες στην περιοχή από όλο το δίκτυο δρομολογίων μας, προσφέροντας την ίδια στιγμή μεγαλύτερη ανταγωνιστική επιλογή για τους καταναλωτές και νέα απευθείας συνδεσιμότητα για την περιοχή για επιβάτες και μεταφορές φορτίου στους παγκόσμιους προορισμούς που εξυπηρετούμε. Ξεκινήσαμε την απευθείας υπηρεσία μας Ντουμπάι-Ορλάντο πριν από περίπου ένα χρόνο και η ισχυρή επίδοση της μας ενθάρρυναν να επιλέξουμε το Φορτ Λόντερντεϊλ ως τον 11ο προορισμό μας στις ΗΠΑ.»

Η καθημερινή πτήση της Emirates, EK213, θα αναχωρεί από το Ντουμπάι (DXB) στις 3.00πμ., τοπική ώρα, και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Φόρτ Λόντερντεϊλ-Χόλυγουντ (FLL) στις 10.25πμ. Η πτήση επιστροφής, EK214, θα αναχωρεί από το FLL στις 8.20μμ και θα φτάνει στο Ντουμπάι στις 7.40μμ την επόμενη μέρα, με χρόνο πτήσης 14 ώρες και 20 λεπτά.

Δειτε Επισης

Scope: Βελτιώνονται οι μακροπρόθεσμες πιστωτικές προοπτικές της Τουρκίας-Τι προειδοποιεί ο γερμανικός οίκος
Το κόστος δανεισμού της Γαλλίας ξεπέρασε της Ισπανίας για πρώτη φορά από το 2006
Σε υψηλό 12 ετών το ασήμι-Νέο ιστορικό ρεκόρ για χρυσό
Κυρώσεις στον Ρώσο Σεργκέι Σεργκέγιεβιτς Ιβανόφ και στην εταιρεία κρυπτονομισμάτων Cryptex από ΗΠΑ
Καμπανάκι από ING-Κολλημένη σε στασιμότητα η γερμανική οικονομία
Το Κογκρέσο απέτρεψε προεκλογικό «shutdown» στις ΗΠΑ
Άνω των 100 εταιρειών υπέγραψαν Σύμφωνο της Ε.Ε. για ΤΝ-Mεταξύ αυτών και διεθνείς κολοσσοί
Η Google προσέφυγε κατά της Microsoft ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής-Γιατί την κατηγορεί
Σουηδία: Μείωσε το βασικό επιτόκιό της κατά 25 μονάδες βάσης η Κεντρική Τράπεζα της χώρας
Επιχείρηση Σιμσέκ στη Νέα Υόρκη να καθησυχάσει τις ανησυχίες των επενδυτών-Η κατάσταση της τουρκικής οικονομίας