Powered by

Άνοδος του τζίρου στον κλάδο των logistics

Αύξηση 4,7% παρουσίασε σε ετήσια βάση (β` τρίμηνο 2014) ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση το δεύτερο τρίμηνο του 2015.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε τη Δευτέρα (31/8) η Στατιστική Υπηρεσία, κατά οικονομική δραστηριότητα, άνοδο 16,4% κατέγραψαν η αποθήκευση και οι υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες και 11,3% οι πλωτές μεταφορές, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2014.

Μείωση της τάξης του 11,2% σημειώθηκε στις χερσαίες μεταφορές και 2,0% στις ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές δραστηριότητες.

Σημειώνεται ότι ο δείκτης για τις αεροπορικές μεταφορές μηδενίστηκε λόγω του τερματισμού λειτουργίας των Κυπριακών Αερογραμμών από τον Ιανουάριο του 2015.

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 σημείωσε αύξηση της τάξης του 3,6% σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2014.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«ΘΑλΕΙΑ2021-2027»: Θεμελιώνοντας μια καλύτερη Κύπρο με τη στήριξη της Ε.Ε.
Ανοδικά έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Γ. Παπαναστασίου: Δεν είναι επιτήδειος ουδέτερος και στηρίζει τη σύσταση νέου Συνεργατισμού η Κυβέρνηση
Σχεδόν μηδενικός ο πληθωρισμός στην Κύπρο τον Απρίλιο-Πού οφείλεται η μείωση
Στο σκαμνί η Κύπρος γιατί δεν έδωσε τις απαραίτητες εξουσίες στον συντονιστή για ψηφιακές υπηρεσίες
Σε μπελάδες η Κύπρος-Ένα βήμα πριν το Δικαστήριο Ε.Ε. για εμπορία εκπομπών στις αερομεταφορές και κυβερνοασφάλεια
Δεν σηκώνουν ΑΤΑξίες η οικονομία και το επιχειρείν-Μονόδρομος ο εκσυγχρονισμός του θεσμού
Με αμελητέα άνοδο έκλεισε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Εκστρατεία από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας στη μεταποίηση τον Μάιο και τον Νοέμβριο
Κρίσιμες για την οικονομία η δημοσιονομική πειθαρχία και οι επενδύσεις-Οι συστάσεις του ΣΟΑΚ