Powered by

Οι καινοτομίες για εξέλιξη του branding της Αγίας Νάπας

Αύξηση στη ροή των τουριστών παρατηρείται φέτος  στην Αγία Νάπα παρά τη δύσκολη χρονιά που προβλεπόταν λόγω των εξελίξεων με τη Ρωσία.

Ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, φιλοξενούμενος στο στούντιο του InBusinessNews, ανέφερε ότι οι πληρότητες των ξενοδοχείων αγγίζουν το 100%.  «Μέχρι τον Απρίλιο δεν υπήρχαν καν συμβόλαια με τα περισσότερα ξενοδοχεία, ωστόσο καταφέραμε να έχουμε 100% πληρότητα με μια μικρή αύξηση- μάλιστα- στις αφίξεις των τουριστών», σημείωσε.

Όσον αφορά τις καινοτομίες που ακολουθούνται για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, ο Δήμαρχος ανέφερε: « Η πρώτη καινοτομία είναι η διαχείριση των παραλιών που από φέτος περιήλθε στα χέρια του Δήμου. Για εμάς οι παραλίες είναι το Α και το Ω στο τουριστικό μας προϊόν».

Ταυτόχρονα, συμπλήρωσε, «χρησιμοποιούμε έξυπνους τρόπους προώθησης, όπως για παράδειγμα τα ρεκόρ Γκίνες που έχουμε πλέον καθιερώσει. Αξιοποιούμε επίσης μικρά αλλά σημαντικά έργα τα οποία έχουμε κάνει όπως την πλατεία διασημοτήτων και μικρά άλλα έργα που δημιουργήσαμε με την συμβολή δημοτών όπως το πάρκο γλυπτικής κ.α». 
«Το όραμα μας», κατέληξε ο Δήμαρχος,  «είναι να καταστήσουμε την Αγία Νάπα ως το κορυφαίο και το πιο κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο της Μεσογείου». 

Δειτε Επισης

Κ. Κουμής: Αύξηση 120% στους τουρίστες από τη Ρουμανία σε δύο χρόνια-Σημαντική πηγή τουριστών για την Κύπρο
Αξιολογήθηκε από στελέχη του Δικτύου ΟΤRoutes η διαδρομή «Δρόμοι της Ελιάς» της ΕΤΑΠ Πάφου
Η Emirates επεκτείνει το δίκτυο των A350 με επτά νέους προορισμούς
Μαρία Κουρούπη: Η επιβατική κίνηση, τα νέα δρομολόγια και οι νέες αεροπορικές στα αεροδρόμια
Κ. Κουμής: Αύξηση 14% στις διανυκτερεύσεις σε παραδοσιακά καταλύματα το 2024-Η σημασία του αγροτουρισμού
Προκήρυξη διαγωνισμού Zero Waste HoReCa Cyprus Champions
Aegean: Κέρδη μετά από φόρους €129,9 εκατ. και κύκλος εργασιών €1,78 δισ. το 2024
Ανοίγουν φάλιες λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου οι συντεχνίες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία
AnimaWings: Απευθείας πτήσεις Λάρνακα-Βουκουρέστι τρεις φορές την εβδομάδα...Η στρατηγική σημασία του νέου δρομολογίου
Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa: Επαναλειτουργία εποχικών εγκαταστάσεων από τις 21 Μαρτίου