Powered by

Νέο lounge από την Etihad στο Άμπου Ντάμπι

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, παρουσίασε και επίσημα το ανανεωμένο σαλόνι αναμονής για τους ταξιδιώτες της Πρώτης (First Class) και της Διακεκριμένης θέσης (Business Class), στο Terminal 1 του αεροδρομίου του Άμπου Ντάμπι.

Το αναβαθμισμένο σαλόνι αναμονής, καλύπτει έκταση 1,044 τμ. με θέσεις για 134 επισκέπτες και εντυπωσιακό εσωτερικό διάκοσμο, εμπνευσμένο από τα χρώματα και την ταυτότητα της εταιρείας.

Ο Shane O’Hare, Senior Vice President Marketing της Etihad Airways, δήλωσε: «Το σαλόνι αναμονής συνδυάζει το σύγχρονο ντιζάιν με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, επιδιώκοντας να καλύψει τις ανάγκες και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας, κάτι που αρμόζει ευρύτερα με την πολιτική που ακολουθεί η Etihad Airways. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από ή μέσω του Terminal 3 και τώρα του Terminal 1 στο Άμπου Ντάμπι μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία που τους προσφέρεται στα σαλόνια αναμονής της εταιρείας μας.»

Το ανανεωμένο σαλόνι αναμονής στο Terminal 1 του αεροδρομίου του Άμπου Ντάμπι, είναι ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που υπερκαλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες των ταξιδιωτών. Όπως και στο Terminal 3, το σαλόνι αναμονής περιλαμβάνει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο χαλάρωσης, με καθίσματα υψηλής άνεσης, μεγάλες οθόνες τηλεόρασης, εγκαταστάσεις για επιχειρηματίες, δωρεάν ευρυζωνική (Wi-Fi) σύνδεση στο διαδίκτυο, USB, μπάνιο με ντους και αίθουσα ψυχαγωγίας για τα παιδιά. Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις στην τραπεζαρία του σαλονιού αναμονής, επιλέγοντας πιάτα και γεύσεις από το ειδικά διαμορφωμένο και επιμελημένο μενού, αλλά και από μια μεγάλη συλλογή ποτών.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο Six Senses Spa που βρίσκεται στο σαλόνι αναμονής έχει ανακαινιστεί πλήρως και είναι διαθέσιμο για να προσφέρει χαλάρωση και ευεξία σε όσους το επιλέξουν. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια δωρεάν αναζωογονητική 15λεπτη συνεδρία, λίγο πριν από την αναχώρησή της πτήσης τους ή μια σειρά από άλλες θεραπείες κατόπιν ραντεβού.

Δειτε Επισης

Ebury: Tο δολάριο παραμένει ανεπηρέαστο παρά τη μεγάλη μείωση των επιτοκίων από τη Fed
Χρυσός: Νέο υψηλό ρεκόρ με το βλέμμα στις επόμενες κινήσεις της Fed
Σε νέο υψηλό ρεκόρ η ανεργία στην Κίνα-Τα ποσοστά σε νέους και σε αστικές περιοχές
Συμφωνία στο Κογκρέσο για να αποφευχθεί προεκλογικό «shutdown» στις ΗΠΑ
Στο 100% του ΑΕΠ το βρετανικό δημόσιο χρέος-Για πρώτη φορά από τη δεκαετία ‘60
Bundesbank: Προειδοποιεί για συρρίκνωση της γερμανικής οικονομίας το τρέχον τρίμηνο
Brexit: Ο «έντονος και συνεχιζόμενος αποπνικτικός αντίκτυπος» στη βρετανική οικονομία
Σταθερά στο 50% τα επιτόκια στη Τουρκία-Για έκτο συνεχόμενο μήνα
Αμετάβλητο στο 5% το επιτόκιο της Τράπεζας της Αγγλίας-Πάνω από το στόχο του 2% ο πληθωρισμός
Πτώση των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων στη Γερμανία-Σκιά στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου