Μειωμένα κέρδη για Petrolina (Holdings)

Μειωμένα κατά 1 εκατ. είναι τα κέρδη της Petrolina (Holdings) για το πρώτο εξάμηνο του 2015. Συγκεκριμένα, τα κέρδη ανήλθαν σε 1,8 εκατ. ευρώ έναντι 2,8 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή εξαμηνία. Ο κύκλος εργασιών έπεσε στα 195,3 εκατ. έναντι 214 εκατ. ευρώ.  

Το ΔΣ της Petrolina (Holdings) ενέκρινε τις μη ελεγμένες συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2015, ενώ αποφάσισε την καταβολή προμερίσματος για το 2015 προς 2,94% (1,0 σεντ ανά μετοχή).

To κόστος των πωλήσεων έφτασε στα 179 εκατ. ευρώ έναντι 197 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, το μεικτό κέρδος ανήλθε στα 16 εκατ. έναντι των 17,3 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2014. 

Παράλληλα, η εταιρεία λειτούργησε νέο πρατήρια στα Λατσιά, ανακαίνισε υφιστάμενο στην Κοφίνου, ενώ άρχισε την ανέγερση νέου στην Χοιροκιτία.

Οι κύριες δραστηριότητες δεν παρουσίασαν ουσιαστική μεταβολή από το προηγουμένο έτος.

Οι εργασίες ανέγερσης 7 νέων δεξαμενών αποθήκευσης πετρελαιοειδών σε ιδιόκτητη γη έχουν ολοκληρωθεί.

 

Δειτε Επισης

Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Μεγάλη πτώση στις εγγραφές οχημάτων το τετράμηνο-«Βουτιά» 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Στρατηγική απόφαση του Ομίλου CTC για διάθεση των δραστηριοτήτων των πολυκαταστημάτων ERA
Πώλησε και τα πολυκαταστήματα ERA η Ermes-Στην Gencom που αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις έναντι του τυπικού ποσού του €1,00
15 χρόνια Lidl Κύπρου με 15 επιχειρηματικά ορόσημα που καθόρισαν την πορεία της
Κραυγή αγωνίας από τους εισαγωγείς για τα ηλεκτρικά οχήματα-«Επιδεινώνεται η οικονομική μας θέση»
22ο Cyprus Grocery Retail Conference: Οι νέες τάσεις και η τεχνητή νοημοσύνη-Τι δήλωσαν χορηγοί και ομιλητές (vid)
Toyota: Καμπανάκι για τα κέρδη, αυξάνονται οι πιέσεις λόγω δασμών Τραμπ
Kiabi: Σε διαδικασία προσλήψεων για το κατάστημα στο Mall of Cyprus-Πότε αναμένεται το grand opening
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τετράμηνο