Νέος πρακτικός οδηγός σε εφαρμογή για smartphones

Την εφαρμογή για έξυπνα τηλέφωνα Nicosia by Phileas Guides παρουσιάζουν οι εταιρείες Milgran & Touch και Phileas Guides.

Πρόκειται για μια διαδραστική εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και tablets, έναν πλήρη οδηγό πλοήγησης που περιλαμβάνει όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, αξιοθέατα και επιχειρήσεις της επαρχίας Λευκωσίας, κάνοντας τα διαθέσιμα δωρεάν με απλό και εύχρηστο τρόπο.

 

Όπως τόνισε στο InBusinessNews.com η sales manager της Milgran & Touch Μαρίνα Λοϊζου- Αχιλλέως,  τόνισε ότι το μεγάλο πλεονέκτημα της εφαρμογής Nicosia by Phileas Guides είναι το ότι δεν απαιτείται δίκτυο internet (3G ή wi-fi) μετά το αρχικό κατέβασμα και η εφαρμογή είναι διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και τοποθεσία. «Την εφαρμογή μπορεί κάποιος να την βρει και να την εγκαταστήσει στο κινητό του τηλέφωνο ή tablet είτε από το playstore (android) είτε από το appstore (iOS), αναλόγως», σημείωσε. 

Επιπλέον, περιέχει όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί κάποιος, τηλέφωνα και τοποθεσίες υπηρεσιών άμεσης ανάγκης, φαρμακεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μνημεία και πολλά άλλα, ταξινομημένα σε εννιά κυρίως κατηγορίες. «Είναι ένας πρακτικός οδηγός, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Λευκωσίας στην καθημερινότητά τους, αλλά και οι επισκέπτες της», επεσήμανε.

Όλες οι επιχειρήσεις στη Λευκωσία, περιλαμβάνονται στην εφαρμογή δωρεάν- Simple Entry, τοποθετούνται στην ανάλογη υποκατηγορία που ανήκουν κατά αλφαβητική σειρά, καθώς κι οι εξής πληροφορίες: Μία φωτογραφία της επιχείρησης (εάν δεν υπάρχει, τότε θα μπαίνει η κοινή φωτογραφία της υποκατηγορίας), τηλέφωνο, διεύθυνση και GPS σημείο στον χάρτη. 

Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή σχεδιάζεται και για τις υπόλοιπες πόλεις της Κύπρου και αναμένεται ότι θα είναι διαθέσιμη παγκύπρια πριν το τέλος του χρόνου. 

Δειτε Επισης

Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων