Green Time: Νέο παγωμένο τσάι σε τρεις γεύσεις

Το παγωμένο τσάι Green Time εισάγει στην κυπριακή αγορά η εταιρία L. Zotiades Trading σε τρεις διαφορετικές γεύσεις.

Η L. Zotiades Trading, η οποία για 20 χρόνια τώρα κυκλοφορεί τον έτοιμο καφέ Mr.Brown, εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων της και προσφέρει νέες επιλογές για τον Κύπριο καταναλωτή, με την εισαγωγή του νέου παγωμένου τσαγιού Green Time.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Green Time κυκλοφορεί σε τρεις γεύσεις: τροπικών φρούτων, λεμόνι και λεμόνι light. 

Το Green Time είναι αποτέλεσμα της σύζευξης των ωραιότερων ποικιλιών και των πιο αρωματικών φύλλων τσαγιού της Ασίας, αναφέρει η εταιρία.

«Η νέα πρόταση θα χαρίσει μια δροσιστική απόλαυση στο καλοκαίρι μας, αφού δημιουργήθηκε για να μας κρατάει συντροφιά παντού στην παραλία, στη βόλτα, στο γυμναστήριο ακόμη και στο γραφείο εφόσον θα διατίθεται σε διάφορα σημεία πώλησης», σημειώνει η εταιρία.

Δειτε Επισης

Ανανεωμένο Toyota Corolla Cross με έκδοση GR SPORT στη γκάμα του
Jeep Invasion 4: Η απόλυτη Jeep εμπειρία επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ
Double the Coffee Experience: Δύο νέες γεύσεις από τον καφέ Pokka
Volkswagen: Πτώση 40% στα κέρδη του πρώτου τριμήνου λόγω δασμών και υψηλότερου κόστους παραγωγής
Το Kia EV3 αναδείχθηκε «2025 World Car of the Year»
To Hyundai INSTER «Καλύτερο Παγκόσμιο Ηλεκτρικό» του 2025
Επεκτείνει την γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της η Toyota
H Unicars οδηγεί για μια ακόμη χρονιά το Skoda Cyprus Gran Fondo
Η RIFAI στην Κύπρο: Νέα εποχή με πλήρη ανακαίνιση των τριών καταστημάτων της-Μια κομβική στιγμή για το brand
Lexus RZ: Βελτιωμένη απόδοση και νέα εμπειρία πολυτέλειας