Router για σύνδεση με το διαδίκτυο παντού από την ASBIS

Το M7350 TP-LINK είναι στην πρώτη γραμμή στο 4G sharing. Μάλιστα η εταιρεία ΑSBIS αναφέρει: "Απλά τοποθετήστε την 4G κάρτα SIM στη συσκευή και δημιουργήστε αμέσως ένα Wi-Fi hotspot. Με έως και 300Mbps download και upload ταχύτητες 50Mbps, το M7350 είναι σε θέση να παρέχει ασύρματα 4G σύνδεση σε έως και 15 χρήστες ταυτόχρονα".

Την ίδια ώρα τονίζεται: "Ο ευέλικτος σχεδιασμός του και η ισχυρή εσωτερική μπαταρία των 2550mAh το καθιστούν ιδανικό σύντροφο για τα ταξίδια, επιτρέποντας στους χρήστες να εργαστούν ή να ψυχαγωγηθούν για 10 ώρες. Με την πρωτοποριακή οθόνη TFT-οθόνη του, οι χρήστες μπορούν να έχουν μια πλήρης άποψη της κατάστασης λειτουργίας της συσκευής, όπως η ισχύς του σήματος, το είδος του δικτύου (4G / 3G / 2G), την κατάσταση του Wi-Fi, τα μηνύματα, κατάσταση σύνδεσης στο Internet, καθώς και διάρκεια ζωής της μπαταρίας".

Παράλληλα, σημειώνεται: "Το M7350 4G LTE Router μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα σχεδόν παντού. Αυτό το Router είναι ιδανικό για περιπτώσεις όπου ένα ασύρματο δίκτυο είναι απαραίτητο ή όπου μια συμβατική πρόσβαση στο Internet δεν είναι διαθέσιμη. Το M7350 4G LTE Router μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε λεωφορεία, τρένα ή πλοία, επιτρέποντας στους επιβάτες να ελέγχουν τα e-mail τους ή να κάνουν online συνομιλίες ενώ μετακινούνται ή ταξιδεύουν".

Τα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα από το δίκτυο καταστημάτων της ASBIS αλλά και από τα καταστήματα Prestigio Plaza στη Λευκωσία και Λεμεσό.

TP-Link
Η TP-LINK είναι ένας παγκοσμίου εμβέλειας πάροχος δικτυακών προϊόντων SOHO (για οικιακά γραφεία και μικρές επιχειρήσεις) και SMB. Είναι ο No.1 πάροχος συσκευών WLAN, με προϊόντα διαθέσιμα σε πάνω από 120 χώρες και δεκάδες εκατομμύρια πελάτες. Αφοσιωμένη στη διαρκή έρευνα και ανάπτυξη, την αποτελεσματική παραγωγή και τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, η TP-LINK συνεχίζει να παρέχει παγκοσμίως βραβευμένα δικτυακά προϊόντα για τελικούς χρήστες.

Δειτε Επισης

Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων