Καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις από την Red Hat

Η αγορά είναι πιο δεκτική σε ρηξικέλευθες και καινοτόμες λύσεις, όπως αυτές που προσφέρει η Red Hat.

Αυτό τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ZEBRA Consultants, Γιώργος Χριστοδούλου, στην εκδήλωση «Much More Than Linux», που διοργανώθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton.

 

Ηγέτες και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που παρευρέθηκαν έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τις εφαρμογές και  τεχνολογικές δυνατότητες των λύσεων που προσφέρει σε επιχειρήσεις η Red Hat. Στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν ενδελεχώς για το πως μπορεί μια επιχείρηση να μεγιστοποιήσει τον κύκλο εργασιών της χρησιμοποιώντας τα προϊόντας της Red Hat, καθώς και το πως μπορεί καλύτερα να ανταποκριθεί στις τεχνολογικές προκλήσεις της νέας εποχής.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ZEBRA Consultants, Γιώργος Χριστοδούλου, εξήγησε πως οι εταιρείες έχουν πλέον πολύ μεγαλύτερο αριθμό προκλήσεων να αντιμετωπίσουν, τονίζοντας ότι εκείνες οι εταιρείες που δεν συμβαδίζουν με την τεχνολογία είναι καταδικασμένες να αποτύχουν.

«Οι λύσεις που προσφέρει η Red Hat όμως, είναι η οδός για να υπέρ-περάσετε τα εμπόδια με επιτυχία. Είναι το χρυσό κλειδί που θα δώσει στην εταιρεία σας πρόσβαση σε όλους τους πελάτες που απαιτούν τεχνολογική αναβάθμιση», σημείωσε.

Εξήγησε ακόμα, ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε με σκοπό τη διάλυση της ψευδαίσθησης ότι η Red Hat διαθέτει μόνο λύσεις για το λειτουργικό σύστημα Linux, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να χειριστεί και προκλήσεις διαχείρισης συστημάτων, αποθήκευσης δεδομένων, ενοποίησης συστημάτων και πολλά άλλα. Ο κ. Χριστοδούλου επεσήμανε ακόμα, τη σημασία της τεχνολογίας «cloud», που πλέον κατευθύνει την εφευρετικότητα στο χώρο και για το πόσο σημαντικό είναι οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις να γίνονται σε αυτό το πλαίσιο.

Παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο κορυφαίος αρχιτέκτονας λύσεων της Red Hat στην περιοχή, Guy Carmin, o οποίος μίλησε εκτεταμένα για προγράμματα και λύσεις όπως OpenStack, CloudForms και OpenShift.

Ενδεικτικό της επιτυχίας της εκδήλωσης είναι το έντονο ενδιαφέρον που επιδείχθηκε από τους παρευρισκόμενους για να ενημερωθούν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις για τις ευκαιρίες που προσφέρει η Red Hat.

H εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την ZEBRA Consultants, τον Red Hat Advanced Business Partner στη Κύπρο και την Red Hat.

Η ZEBRA Consultants είναι Business Information Technology εταιρεία με βάση την Κύπρο και ειδικεύεται σε λύσεις και υπηρεσίες στον τομέα της πληροφορικής. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδιασμό και ανάπτυξη λογισμικού ειδικά διαμορφωμένου στις ανάγκες του πελάτη, σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων, υπηρεσίες ενοποίησης συστημάτων, τεχνικές υπηρεσίες, διαχείριση έργων και υπηρεσίες υποστήριξης.

Δειτε Επισης

Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων