Η Κυπριακή Ναυτιλία σε Διεθνή Ναυτιλιακή Συνάντηση

Με την παρουσία μεγάλου αριθμού εθνικών  οργανισμών πλοιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο, το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο πραγματοποίησε την  Ετήσια Γενική Συνέλευσή του στις 9-11 Ιουνίου 2015, στο Ρότερνταμ, της Ολλανδίας.

Ο Πρώην Πρόεδρος, Capt. Dirk Fry, ο Αντιπρόεδρος κ. Φίλιππος Φιλής και ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, και κ. Θωμάς Α. Καζάκος, αντιπροσώπευσαν την Κυπριακή Ναυτιλιακή Βιομηχανία σε αυτήν την σημαντική συνάντηση. 

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, ο Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Φίλιππος Φιλής, εκλέγει Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνές Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, επιδεικνύοντας την μεγάλη αναγνώριση που απολαμβάνει το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο διαχρονικά από την Διεθνή Ναυτιλιακή Κοινότητα, κάτι το οποίο αποτελεί επίσης μία μεγάλη επιτυχία για την Κυπριακή Ναυτιλία γενικότερα.

Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ήταν τα μέτρα που λαμβάνονται σχετικά με την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης στη Μεσόγειο, οι συνεχείς προσπάθειες της Διεθνούς Ναυτιλιακής Βιομηχανίας για την περαιτέρω μείωση της εκπομπής αερίων από πλοία, οι προκλήσεις που προκύπτουν αναφορικά με την ανάγκη των πλοίων που εμπορεύονται στις περιοχές ελέγχου των εκπομπών οξειδίου του θείου, στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, να μειώσουν την περιεκτικότητα των καυσίμων τους σε θείο και τα σοβαρά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την ενδεχόμενη εφαρμογή της Διεθνούς Σύμβασης για τη Διαχείριση Θαλάσσιου Έρματος.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης