Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από την ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη χρήση και τις δυνατότητες που παρέχει στους οδοντίατρους το σύγχρονο ψηφιακό μηχάνημα DENTAL PANORAMIC & 3D διοργανώθηκε από το διαγνωστικό κέντρο ALPHA EVRESIS.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία VILLA SISTEMI MEDICALI και τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της στην Κύπρο, Apostolos Ioannou Medical Supplies Ltd, την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου. Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο δήμαρχος Στροβόλου Λάζαρος Σαββίδης, ο οποίος με σύντομο χαιρετισμό τέλεσε την έναρξη του σεμιναρίου.  

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η υπεύθυνη του Τμήματος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του Κέντρου ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ Άννα Γιασουμή, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τα άτομα που εργάστηκαν για την διοργάνωση του σεμιναρίου.

«Παρ’ όλη την οικονομική κρίση, ενισχύσαμε τις υπηρεσίες μας με αγορά καινούργιων μηχανημάτων σύγχρονης τεχνολογίας. Αρχές του 2014 εγκαταστήσαμε τον  Ψηφιακό Ορθοπαντογράφο τεχνολογίας CONE BEAM CT (κωνικής δέσμης) για τη διενέργεια ψηφιακών οδοντιατρικών απεικονίσεων: Πανοραμικών, 3D και Κεφαλομετρικών εξετάσεων με χαμηλή δόση ακτινοβολίας και εικόνες υψηλής ευκρίνειας», αναφέρει η κ. Γιασουμή.

«Κατά την διάρκεια της χρονιάς αυτής σε συνεργασία με τη συνάδελφο Ευαγγελία Κοντοπύργου βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον οδοντιατρικό κόσμο και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους κρίναμε χρήσιμη τη διοργάνωση του εν λόγω σεμιναρίου. Η τρισδιάστατη απεικόνιση παρέχει ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών στον οδοντίατρο τόσο για την ανατομία όσο και για την προ-εγχειρητική τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Επιπλέον η μοναδική δυνατότητα ακριβούς τοποθέτησης μηδενίζει την πιθανότητα λάθους και επιπλοκών» καταλήγει η κ. Γιασουμή.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ο κ. Matteo Fantoli, Αpplicator Specialist στο CBCT προχώρησε σε σύντομη Εταιρική Παρουσίαση της Villa Sistemi Medicali και ανασκόπηση των προϊόντων τους. Στη συνέχεια έκανε σε βάθος περιγραφή της τεχνολογίας 3D (κωνικής δέσμης ακτινών - CBCΤ). Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου εξήγησε με πραγματικά περιστατικά, τη βασική λειτουργία, τη σωστή επεξεργασία της τρισδιάστατης απεικόνισης, το σχεδιασμό του οδοντιατρικού τόξου (άνω γνάθος) και το σχεδιασμό του φατνιακού νεύρου (κάτω γνάθος). Εξήγησε επίσης πως γίνεται ο σχεδιασμός, η επιλογή και η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.

Στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις και διευκρινήσεις που του τέθηκαν από τους οδοντίατρους.
«Στο διάλειμμα του σεμιναρίου, στο οποίο προσφέρθηκαν ροφήματα και σνακ, δόθηκε η ευκαιρία στους οδοντίατρους να μιλήσουν κατ’ ιδίαν με τον κ. Matteo Fantoli», συνεχίζει η ανακοίνωση. 

«Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έληξε με μεγάλη επιτυχία και δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες». 

«Το Διαγνωστικό Κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ αποτελεί ένα πρότυπο και σύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο. Είναι εξοπλισμένο αποκλειστικά με καινούργια, πρωτοποριακά και σύγχρονα μηχανήματα και είναι επανδρωμένο με άριστα καταρτισμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό. Έχοντας υψηλό το αίσθημα της ευθύνης με ανθρώπινη αλλά επιστημονική προσέγγιση και γνώμονα πάντοτε το συμφέρον του ασθενούς, παρέχονται άριστης ποιότητας και αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε