Νεοκλέους: One Stop ICT Solutions για κάθε επιχείρηση

Η ΜΤΝ έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος. Ωστόσο, οι εξελίξεις που την περιβάλλουν το τελευταίο διάστημα αφορούν την επέκταση του επιχειρηματικού της βραχίονα, MTN Business στον τομέα του ICT, κυρίως μετά την εξαγοράς της IBS.   

Ο Ανδρέας Νεοκλέους, διευθυντής της MTN Business, μιλά στο InBusinessNews αναφορικά με το συνέδριο που διοργανώνει η εταιρεία και το οποίο απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις της Κύπρου.  

Σε μια εξόχως πρωτοποριακή κίνηση η ΜΤΝ Business διοργανώνει το δικό της συνέδριομε σκοπό να ενημερώσει τις επιχειρήσεις για το διευρυμένο –πλέον- εύρος υπηρεσιών της. Σε ποιους απευθύνεται το εν λόγω συνέδριο αι που αποσκοπεί;

Όπως γνωρίζετε, η MTN εξαγόρασε την κορυφαία κυπριακή εταιρία πληροφορικής IBS, κίνηση που επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητες της ΜΤΝ Business, του επιχειρηματικού της βραχίονα, στον τομέα των ICT υπηρεσιών. Έτσι, η ΜΤΝ Business είναι πλέον ένας ολοκληρωμένος συνεργάτης, ένα ιδανικό «one stop solutions» για κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, κυπριακή ή πολυεθνική, που επιθυμεί να διακριθεί στον οξύ ανταγωνισμό και να μειώσει τα κόστη της αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία.

Το συνέδριο απευθύνεται στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου και αφορά Γενικούς και Οικονομικούς Διευθυντές, Διευθύνοντες Συμβούλους και Διευθυντές Πληροφορικής από εταιρείες, οργανισμούς και φορείς όλων των τομέων της οικονομίας, που επιδιώκουν γρήγορο ROI και αύξηση της παραγωγικότητας στο σύγχρονο και απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Μπορεί το εν λόγω συνέδριο να καταστεί θεσμός προκειμένου να προσφέρει και γνώση στις επιχειρήσεις της Κύπρου, αλλά και εργασίες στην ΜΤΝ Business η οποία ενημερώνει τις εταιρείες για τα επιχειρηματικά πακέτα της;
Φυσικά, αυτός είναι ο σκοπός μας, η επιχειρηματική κοινότητα να αποκτήσει έναν ακόμη πόλο ενημέρωσης για τους τρόπους με τους οποίους οι υπηρεσίες ICT μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο, χρήμα και να ανοίξουν ορίζοντες ανάπτυξης. Γι’ αυτό άλλωστε έχουμε προσκαλέσει ως κύριο ομιλητή τον Ian Cox, διεθνώς αναγνωρισμένο γκουρού εταιρικής αναδόμησης μέσω της τεχνολογίας. Η γνώση μας για τις δυνατότητες των επιχειρήσεων μεγαλώνει μέρα με τη μέρα καθώς η ίδια η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία, αποκαλύπτοντας άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη.
H ΜΤΝ Business είναι πάροχος ολοκληρωμένων ICT λύσεων και ταυτόχρονα διαδραματίζει ρόλο συμβούλου σε θέματα τεχνολογίας, για αυτό και επιδιώκει την συνεχή ενημέρωση των πελατών της για τις διεθνείς πρακτικές που οδηγούν στην επιτυχία.

Μπορεί μια μικρή επιχείρηση να συνεργαστεί με την MTN Business σε κόστος που να μην είναι απαγορευτικό;
Εννοείται πως ναι, αυτό είναι το νόημα: το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης μειώνεται με την ενοποιημένη χρήση πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών!  Εξοικονόμηση χρημάτων από τις πολυδιασπασμένες δαπάνες και από τη χρήση παρωχημένης τεχνολογίας μπορεί να δει κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Ποιο είναι το όραμα του επιχειρηματικού βραχίονα της ΜΤΝ, της MTN Business σε μια αγορά με μεγάλο ανταγωνισμό;
H διαφορά μας από τις υφιστάμενες εταιρείες Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, είναι πως για πρώτη φορά στην Κύπρο, η MTN Business είναι σε θέση να προσφέρει όλες αυτές τις υπηρεσίες κάτω από την ίδια στέγη, ολοκληρωμένα, γρήγορα και αξιόπιστα. Με αυτό τον τρόπο υπηρετούμε το στρατηγικό στόχο One Stop Solutions και δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να βρουν ό,τι χρειάζονται από έναν και μόνο πάροχο, δίχως να πρέπει να αναζητούν διαφορετικές λύσεις για κάθε τους τεχνολογική ανάγκη. Με αυτό τον τρόπο τους υποστηρίζουμε αποτελεσματικά και τους επιτρέπουμε να επικεντρωθούν στο αντικείμενο εργασιών τους, εμπνέοντας την ανάπτυξη και ανοίγοντας το δρόμο για την επιτυχία τους.

Πώς μια εταιρεία με έντονη ταυτότητα σε σχέση με τις τηλεπικοινωνιακές της υπηρεσίες, όπως η ΜΤΝ μπορεί να πείσει πως και για ευρύτερες υπηρεσίες ICT εργάζεται στο ίδιο επαγγελματικό και τεχνικό επίπεδο;
Ακριβώς επειδή η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία  και η πελατοκεντρική φιλοσοφία της MTN Business έχουν ήδη δοκιμαστεί και αναγνωριστεί από τις 6.5000 πολυεθνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, με τις οποίες συνεργαζόμαστε, η επέκτασή μας στην αγορά του ICT δεν θα μπορούσε να μην διέπεται από τα ίδια αυστηρά ποιοτικά κριτήρια. Για αυτό λοιπόν και η πρόσφατη εξαγορά πραγματοποιήθηκε μετά από ενδελεχή μελέτη που επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Πληροφορικής που προσφέρει η IBS, καθώς και την έμφαση που δίνει στην ικανοποίηση των πελατών της. Η συνένωση δυνάμεων με την κορυφαία στο είδος της, IBS, μας εξασφαλίζει το ανθρώπινο δυναμικό και την απαιτούμενη εμπειρία, ώστε να μπορούμε με ασφάλεια να ισχυριστούμε ότι κανένας πάροχος στην Κύπρο δεν μπορεί να υποστηρίξει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ICT, καλύτερα από εμάς!

Η ταυτότητα του συνεδρίου της ΜΤΝ
Το συνέδριο απευθύνεται σε γενικούς και οικονομικούς διευθυντές, διευθύνοντες συμβούλους και διευθυντές πληροφορικής από εταιρείες, οργανισμούς και φορείς όλων των τομέων της οικονομίας.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ.
Πληροφορίες
•    Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, 15:30-17:30, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη (Αίθουσα Richard & Berengaria) στη Λεμεσό
ή
•    Τρίτη 26 Μαΐου 2015, 08:30-10:30, στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία
Eίσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής).
Οργάνωση: MTN Business. Συντονισμός: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και ΙnΒusinessΝews.com. Για περισσότερες πληροφορίες: IMH, Τηλ.: 22505555, events@imhbusiness.com, www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων
Samsung: Αναπτύσσει τον πρώτο SSD αυτοκινήτου βασισμένο στην 8η γενιά V-NAND