Η Logicom Solutions έγινε Cisco Gold Partner

Την πιστοποίηση Cisco Gold απέκτησε η Logicom Solutions για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα, κάτι που την καταστεί ως Cisco Gold Partner-κύριο στρατηγικό συνεργάτη της Cisco.
 
Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση για την εταιρεία, εφόσον έπρεπε να πληροί τα αυστηρά κριτήρια που ορίζονται από τη Cisco, όσο αφορά την ικανότητα δικτύωσης, τις υπηρεσίες, την υποστήριξη και την εξυπηρέτηση  πελατών.
 
Την δέσμευσή του ότι η Logicom Solutions θα συνεχίσει να αναπτύσσει τις δυνατότητές της σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, αλλά και ότι στόχος της εταιρείας παραμένει η επίτευξη του υψηλότερου επιπέδου ικανοποίησης των πελατών  της μέσα από την παράδοση πρωτοποριακών λύσεων τεχνολογίας έδωσε ο Βαρνάβας Ειρήναρχος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Logicom.  

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα Cisco Resale Channel Program, στο οποίο συμμετέχει ο Oργανισμός, παρέχει το πλαίσιο που επιτρέπει στους συνεργάτες του να αναπτύξουν τις πωλήσεις, την τεχνική και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την παροχή λύσεων στους τελικούς καταναλωτές, στο πρότυπο των υπηρεσιών Cisco Lifecycle.

"Μέσω των ειδικοτήτων και πιστοποιήσεων του προγράμματος, η Cisco αναγνωρίζει την εμπειρία συνεργατών στην ανάπτυξη λύσεων που βασίζονται σε προηγμένες τεχνολογίες και υπηρεσίες Cisco. Χρησιμοποιώντας μια διαδικασία εξωτερικού ελέγχου, το πρόγραμμα επικυρώνει τις τεχνολογικές δεξιότητες και τις επιχειρηματικές πρακτικές ενός συνεργάτη, καθώς και τα επίπεδα ικανοποίησης πελατών του, τις δυνατότητες προπώλησης και υποστήριξης μετά την πώληση και άλλους παράγοντες ζωτικής σημασίας τους οποίους εξετάζουν οι πελάτες όταν επιλέγουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη", σημειώνεται. 

Ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Cisco με την ανώτατη αυτή διάκριση, η Logicom Solutions αναφέρει ότι έχει εκπληρώσει τις απαιτήσεις για επίτευξη ευρέως φάσματος εμπειρίας σε πολλαπλές τεχνολογίες. Σημειώνει ότι αυτό έχει γίνει κατορθωτό μέσω της επίτευξης προηγμένης εξειδίκευσης στο πρότυπο της Cisco, στους τομείς των ενοποιημένων επικοινωνιών, της δρομολόγησης και μεταγωγής, της ασφάλειας, αλλά και του ασύρματου LAN.

Επιπλέον, η Logicom Solutions τονίζει ότι έχει ενσωματώσει τις υπηρεσίες Cisco Lifecycle στις προσφορές της, ενώ υπογραμμίζει ότι απαιτείται να διατηρεί υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών της. Η πιστοποίηση Cisco Gold παρέχει επιπλέον στη Logicom Solutions τη δυνατότητα πρόσβασης σε ολοκληρωμένες πωλήσεις, τεχνικές, και υπηρεσίες κατάρτισης και υποστήριξης που είναι διαθέσιμες από την Cisco.

 «Είμαστε πολύ περήφανοι για την εξασφάλιση αυτής της διάκρισης, που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης της Cisco και ακόμη μία επιβεβαίωση της μακροπρόθεσμης δέσμευσης μας προς αυτή, ως κύριοι στρατηγικοί συνεργάτες της. Η Logicom Solutions θα συνεχίσει να αναπτύσσει τις δυνατότητές της σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, μέσω της επιλογής και εκπαίδευσης του προσωπικού της και βελτιώνοντας τα εσωτερικά της εργαλεία και τις διαδικασίες επενδύσεών της σε νέες τεχνολογίες. Στόχος μας παραμένει η επίτευξη του υψηλότερου επιπέδου ικανοποίησης των πελατών μας μέσα από την παράδοση πρωτοποριακών λύσεων τεχνολογίας που παρέχουν τη δυνατότητα αξιοποίησης των ανταγωνιστικών τους πλεονεκτημάτων, στο ευρύτερο πλαίσιο της αποστολής μας για ικανοποίηση, αλλά  και υπέρβαση των απαιτήσεών τους», δήλωσε ο Βαρνάβας Ειρήναρχος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Logicom.  

«Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε τα κατάλληλα εργαλεία, κατάρτιση και προγράμματα που διευκολύνουν την ανάπτυξη των συνεργατών μας, τη διαφοροποίηση και την αποδοτικότητά τους», τόνισε ο Milo Schacher, αντιπρόεδρος της EMEAR Partner Organization της Cisco. «Με εξειδίκευση στις ενοποιημένες επικοινωνίες, τη δρομολόγηση και τη μεταγωγή, την ασφάλεια, και το ασύρματο LAN, η Logicom Solutions έχει επενδύσει στην ικανότητά της να προσφέρει ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες λύσεις τεχνολογίας στα σημερινά δεδομένα και τις ανάγκες των πελατών της».

Δειτε Επισης

Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων
Samsung: Αναπτύσσει τον πρώτο SSD αυτοκινήτου βασισμένο στην 8η γενιά V-NAND
Νέος κύκλος εξαγορών στην Πληροφορική-Κοντά σε deal η Profile Software