AKT- ARAGO Cyprus (Supernova): Λογισμικά για HR στο cloud

Η AKT-ARAGO είναι διεθνής οργανισμός στον τομέα των επιχειρησιακών λογισμικών για Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) στο Cloud. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες μέσω ενός ισχυρού συνδυασμού της παγκόσμιας δομής, αλλά και τοπική παρουσίας.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν σε 200 και πλέον έργα που ολοκληρώθηκαν σε πέραν των 100 χωρών, οι επιχειρήσεις μπορούν να βασιστούν πάνω στην AKT-ARAGO να φέρει εις πέρας την επόμενη υλοποίηση λογισμικού HR σε Cloud. Η εταιρεία είναι υπερήφανη για την τεχνολογική της καινοτομία και ηγετική σκέψη, για την προσφορά πραγματικής αξίας στους πελάτες της, τον εντυπωσιασμό τους σε καθημερινή βάση και για το γεγονός ότι είναι ένας ξεχωριστός χώρος εργασίας.

Η ΑΚΤ-ARAGO Cyprus (Supernova) ιδρύθηκε το 2015, όταν η Supernova Consulting, χρυσός συνεργάτης SAP® στην Κύπρο και Ελλάδα, εξέλιξε τη SAP Success Factors και HR Consulting μονάδα της για να γίνει η τοπική παρουσία της ΑΚΤ-ARAGO. Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι να μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υλοποιήσεις του Cloud λογισμικού SAP Success Factors HCM (Human Capital Management) Suite στην Κύπρο και Ελλάδα. 

Τι υπηρεσίες παρέχει;
Η AKT-ARAGO Cyprus (Supernova) προσφέρει στους πελάτες της το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και λύσεων για την υποστήριξη του SAP Success Factors έργου τους: Βέλτιστες πρακτικές για ανθρώπινο δυναμικό (HR Best Practices), παγκόσμιο σχεδιασμό υλοποίησης, παραμετροποίηση του λογισμικού, συνδέσεις με άλλα συστήματα, ανάπτυξη επεκτάσεων, διαχείριση αλλαγών και εκπαίδευση τελικών χρηστών.

Πώς μπορεί μια εταιρεία να βελτιώσει τα συστήματα που διαχειρίζονται τα θέματα HR; 
Το σημερινό ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον απαιτεί από τις επιχειρήσεις μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ και την ικανότητα να αναπτύξουν γρήγορα νέες στρατηγικές. Παράλληλα, η αποτελεσματική και γρήγορη εκτέλεση των στρατηγικών αυτών, είναι κρίσιμος παράγοντας στη περαιτέρω ανάπτυξη τους.

Οι επιχειρήσεις γνωρίζοντας ότι καθοριστικός παράγοντας στην εκτέλεση κάθε στρατηγικής είναι οι άνθρωποι, αναγνωρίζουν την ανάγκη για υλοποίηση ενός επιχειρηματικού λογισμικού, το οποίο θα τις βοηθήσει να πετύχουν βελτιστοποίηση στη διαχείριση του εργατικού τους δυναμικού σήμερα, αλλά και θα τις προετοιμάσει κατάλληλα και για το αύριο.

Η Cloud λύση SAP Success Factors HCM Suite βελτιώνει την εκτελεστική διορατικότητα και τη λήψη αποφάσεων, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι ο οργανισμός έχει τους σωστούς ανθρώπους με τις κατάλληλες δεξιότητες.
Ποια τα πλεονεκτήματα που προσφέρει; Πόσο αποδοτικό μπορεί να είναι; (Παραθέστε στατιστικά αν έχετε).
Χτισμένο πάνω σε ένα μοντέλο SaaS (Software as a Service), το SAP Success Factors μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς να αυξήσουν την δέσμευση των εργαζομένων τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις των επιχειρήσεων τους προσφέροντας παράλληλα μία εντελώς νέα και καινοτόμο προσέγγιση για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού τους. Παράλληλα, το SAP Success Factors είναι ένα σύστημα που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε οργανισμού και του κάθε χρήστη μέσα στον οργανισμό. 

Αναφορικά με την τεχνολογία Cloud μέσα από την οποία προσφέρεται το SAP Success Factors, αναμένεται ότι μέχρι το 2020 οι οργανισμοί θα έχουν μεταφέρει τις διαδικασίες HR στο Cloud. Μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα του Cloud είναι: Ασφάλεια, εύκολη πρόσβαση, ευελιξία και το σημαντικότερο, καινοτομία. Οι αναβαθμίσεις στο εκάστοτε λογισμικό γίνονται αυτόματα από τον παροχέα, ενώ ο πελάτης λαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις ως μικρές και εύκολα κατανοητές βελτιώσεις.

Οι σύγχρονες δυνατότητες και προσέγγιση του SAP Success Factors μπορούν να βοηθήσουν τον κάθε οργανισμό να εισέλθει με τις καλύτερες προοπτικές στη νέα εποχή ενίσχυσης και επιτυχούς αξιοποίησης του προσωπικού της.

Τι ποσοστό εταιρειών στην Κύπρο χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα;
Ο αριθμός των εταιρειών στην Κύπρο που χρησιμοποιούν ενιαία πλατφόρμα λογισμικού HR για τις διαδικασίες Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού είναι ακόμη μικρός σε σχέση με τα διεθνή δεδομένα. Αυτό που παρατηρείται είναι η χρήση μεμονωμένων εργαλείων για διαχείριση προσωπικού, μισθοδοσίας και αδειών και μεγάλη χρήση εργαλείων spreadsheets και documents όπως είναι η Excel και Word. Έτσι τα τμήματα HR αναλώνονται στη παρακολούθηση των απλών και επαναλαμβανόμενων διαδικασιών που δεν είναι στρατηγικής σημασίας για την επιχείρηση.

Με την εφαρμογή μιας σύγχρονης λύσης όπως είναι το SAP Success Factors, η επιχείρηση μπορεί να βελτιώσει την εκτελεστική διορατικότητα και τη λήψη αποφάσεων, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι ο οργανισμός έχει τους σωστούς ανθρώπους με τις κατάλληλες δεξιότητες να κάνουν τη σωστή δουλειά.

Η ΑΚΤ-ARAGO Cyprus (Supernova) είναι η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που μπορεί και έχει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία να προφέρει υπηρεσίες υλοποίησης του SAP Success Factors και συναφείς υπηρεσίες.

Ποιοι είναι οι πελάτες σας;
Οι πελάτες μας είναι οργανισμοί που συμμερίζονται την άποψη ότι η τεχνολογία συνεχώς αναβαθμίζεται και αν χρησιμοποιηθεί σωστά είναι καθοριστικός παράγοντας στην υγιή και σταθερή ανάπτυξη ενός οργανισμού.
Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν κορυφαίες επιχειρήσεις σε διεθνή επίπεδο σε τομείς όπως μεταφορών και συγκοινωνιακής υποδομής, χονδρικού εμπορίου και διανομής, καταναλωτικών προϊόντων, ενέργειας,  μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας, φαρμακευτικών, παραγωγής, χρηματοπιστωτικών & επαγγελματικών υπηρεσιών, κατασκευές, τεχνολογίας, διαχείρισης ακινήτων, υγείας, λιανικού εμπορίου, διαχείρισης αποβλήτων και τουριστικών υπηρεσιών.

Ποια τα επόμενα πλάνα σας;
Βλέπουμε άμεσα την Κυπριακή αγορά με υφιστάμενους, αλλά και καινούργιους πελάτες για τη λύση SAP Success Factors αλλά σίγουρα στα άμεσα πλάνα μας είναι και η ευρήτερη περιοχή. Επιπλέον, προσθέτουμε λύσεις συνδεδεμένες με διαδικασίες διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού όπως, η SAP Concur για διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών και εξόδων και του Workforce για εξειδικευμένες λύσεις διαχείρισης χρόνου για μεγάλους διεθνής οργανισμούς, ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης