Έναρξη λειτουργίας του Zavos Pavilion Center

Ο Όμιλος Δ. Ζαβός ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του εμπορικού κέντρου  Zavos Pavilion Business Center το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των λεωφόρων Μακαρίου και Ομονοίας στην Λεμεσό. 

Όπως αναφέρει η εταιρεία, στο χώρο έχει ήδη δραστηριοποιηθεί η γνωστή αλυσίδα υποδημάτων Shoebox, η οποία πρόσφατα πραγματοποίησε εγκαίνια, ενώ σύντομα αναμένεται και η λειτουργία καταστήματος εξυπηρέτησης πελατών Cablenet. Παράλληλα, έντονο είναι το ενδιαφέρον για ενοικίαση καταστημάτων από εταιρείες του λιανικού εμπορίου.

Το Zavos Pavilion Business Center αποτελείται από χώρους λιανικού εμπορίου στο ισόγειο και μεσοπάτωμα, καθώς και γραφειακούς χώρους σε 5 ορόφους, ενώ παρέχει εύκολη πρόσβαση και άνετους χώρους στάθμευσης.  Τόσο οι χώροι λιανικού εμπορίου, όσο και οι γραφειακοί χώροι είναι διαθέσιμοι για ενοικίαση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η λειτουργία του εμπορικού κέντρου Zavos Pavilion Center  έχει αναβαθμίσει τον εμπορικό χαρακτήρα της περιοχής η οποία αναπτύσσεται τόσο εμπορικά όσο και πληθυσμιακά, ενώ συμβάλλει ταυτόχρονα στην μείωση της ανεργίας.

Δειτε Επισης

Θεμέλια για μια δυναμική και αμοιβαία επωφελή συνεργασία...Μια νέα εποχή στις σχέσεις Ινδίας-Κύπρου
Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Ανήσυχοι για τα στενά του Ορμούζ οι Κύπριοι πλοιοκτήτες-Κίνδυνος εγκλωβισμού των πλοίων
Μελετούν τις παραμέτρους για θεσμοθέτηση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Ο Πόλυς Μιχαηλίδης στα Δ.Σ. CTC, Ermes και Woolworth-Ο Μενέλαος Σιακόλας μέλος της Επιτροπής Διορισμών
Πώς κινήθηκαν οι τιμές βασικών καταναλωτικών προϊόντων τον Μάιο...Μεγάλη αύξηση σε μαλάκια και λάδι
Αποκρατικοποίηση ΧΑΚ: Όλοι θετικοί με προϋπόθεση την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων του προσωπικού
Ενστάσεις επί των φορολογικών κινήτρων για το brain gain... Ζητούν διευκρινήσεις για το τι συνιστά «ταλέντο»
Έκθεση KPMG: Χαμένα έσοδα ύψους 22 εκατ. από την κατανάλωση παράνομων τσιγάρων το 2024 για την Κύπρο
Μαρίνα Χατζημανώλη: Τι θα επιφέρει ένα ενδεχόμενο κλείσιμο των στενών του Ορμούζ-Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις
Κάγια Κάλας: Εξαιρετικά επικίνδυνο το κλείσιμο των στενών του Ορμούζ-Δεν θα ήταν καλό για κανένα