ΜΤΝ: Enabling and Inspiring Growth

Ποιες είναι οι σωστές κινήσεις, που πρέπει να κάνει μια επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας, ώστε να μειώσει τo λειτουργικό της κόστος, να επικεντρωθεί στο αντικείμενο εργασιών της και να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα;                                                               

Οι απαντήσεις στο συνέδριο Integration of Telecoms with IT: Enabling and Inspiring Growth, που παρουσιάζει η ΜΤΝ Business, τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη (Αίθουσα Richard&Berengaria) στη Λεμεσό και την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον οι τεχνολογικές δυνατότητες των επιχειρήσεων καθορίζουν και το μέλλον τους, γι’ αυτό όλες αναζητούν τη σωστή κίνηση που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να διακριθούν. Ο Ανδρέας Νεοκλέους, Director της MTN Business, μέσα από την παρουσίαση «The right move», θα εξηγήσει για ποιους λόγους η αξιοποίηση των υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής αποτελεί τη σωστή κίνηση για κάθε επιχείρηση που επιδιώκει την ευρύτερη ανάπτυξη. Μια κίνηση που η MTN Business έχει ήδη πραγματοποιήσει, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ICT στους επιχειρηματικούς πελάτες της, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις στρατηγικές ανάγκες τους.

Η σωστή κίνηση όμως εξαρτάται από την ορθή επιλογή τεχνολογικών λύσεων, οι οποίες πρέπει να  εξελίσσονται και να προσαρμόζονται στις εργασίες της κάθε επιχείρησης. Στόχος είναι κάθε επιχείρηση να μπορεί να επικεντρώνεται στο αντικείμενό της, ώστε να είναι πιο παραγωγική και αποτελεσματική, χωρίς να ανησυχεί για το σχεδιασμό της ΙCΤ στρατηγικής της και την αντιμετώπιση ενδεχόμενων τεχνικών ή άλλων προβλημάτων.                           

Για τους τρόπους με τους οποίους  ο συνδυασμός τεχνολογιών αιχμής δίνει σε κάθε επιχείρηση τη δυνατότητα να επιτύχει ταχύτερο return on investment και παράλληλα να εξοικονομήσει κόστη, θα μιλήσουν ο Γιώργος Αγαθαγγέλου, Professional Services Director της IBS και ο Αυγουστίνος Κωνσταντινίδης, Solutions Director της IBS, στο πλαίσιο της παρουσίασής τους «Focus on your business».

Βασικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο Ian Cox, συγγραφέας του best-seller «Disrupt IT» και διεθνώς αναγνωρισμένος γκουρού τεχνολογικής αναδόμησης των επιχειρήσεων. Η παρουσίασή του θα επικεντρωθεί στους τρόπους με τους οποίους μια εταιρεία μπορεί να αναβαθμιστεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Γενικούς και Οικονομικούς Διευθυντές, Διευθύνοντες Συμβούλους και Διευθυντές Πληροφορικής από εταιρείες, οργανισμούς και φορείς όλων των τομέων της οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Πληροφορίες

•    Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, 15:30-17:30, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη (Αίθουσα Richard&Berengaria) στη Λεμεσό
ή
•    Τρίτη 26 Μαΐου 2015, 08:30-10:30, στο Ξενοδοχείο HiltonPark στη Λευκωσία

Eίσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής).

Οργάνωση: MTNBusiness. Συντονισμός: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και ΙnΒusinessΝews.com.Για περισσότερες πληροφορίες: IMH, Τηλ.: 22505555, events@imhbusiness.com,  www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων