Ένα Ταμείο Προνοίας για όλους

Με την ευκαιρία της δημιουργίας και προώθησης του πρώτου Οριζόντιου Ταμείου Προνοίας LifeGoals Fund, η εταιρία Emergo Wealth οργανώνει την Παρασκευή, 15 Μαΐου, στις 5:30 μμ, εκδήλωση παρουσίασης του Ταμείου στο Octana Garden. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε επαγγελματίες λογιστές και ελεγκτές, υπεύθυνους εταιρικών τμημάτων προσωπικού και μέλη επιτροπών ταμείων προνοίας.

Το Ταμείο Προνοίας LifeGoals ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα δραστηριοτήτων του εργοδότη τους – προσφέροντάς τους τη δυνατότητα αποταμίευσης για τη συνταξιοδότηση τους. Είναι εγγεγραμμένο διασυνοριακό Ταμείο Προνοίας και εποπτεύεται από τον Έφορο Ταμείων Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών του Υπουργείου Εργασίας.  
 
Το LifeGoals δίνει τη δυνατότητα  στον κάθε εργαζόμενο, που επιθυμεί να συμμετάσχει, να έχει τα φορολογικά οφέλη που προνοούνται  από την συνεισφορά σε ένα εγκεκριμένο ταμείο προνοίας αλλά και την ευκαιρία συμμετοχής σε ένα ταμείο με επαγγελματική διαχείριση. Ταυτόχρονα προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη του να επιλέξουν  την επενδυτική στρατηγική που ταιριάζει στο δικό τους τρόπο ζωής, το προφίλ κινδύνου αλλά και τις ανάγκες τους, ανάλογα με τη φάση ζωής στην οποία βρίσκονται. Τα διεθνώς διαφοροποιημένα χαρτοφυλάκια του LifeGoals, προστατεύουν τα μέλη του από τους κινδύνους της έκθεσης σε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή σε μια γεωγραφική περιοχή. Τα στοιχεία του ενεργητικού του Ταμείου τα διαχειρίζονται ικανοί, εξωτερικοί επαγγελματίες διαχειριστές και φυλάσσονται από διεθνείς θεματοφύλακες.
 
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Emergo Wealth στο 70002424 ή στο email: events@lifegoalsfund.net.
 

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε