Powered by

Μείωση στις βιομηχανικές τιμές παραγωγού

Το Φεβρουάριο του 2015, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2015, οι βιομηχανικές τιμές παραγωγού μειώθηκαν κατά -0,2% στην Κύπρο, ενώ αυξήθηκαν κατά 0,5% στην ευρωζώνη και κατά 0,6% στην ΕΕ συνολικά, σύμφωνα με τη Eurostat, τη στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Τον Ιανουάριο του 2015 οι βιομηχανικές τιμές παραγωγού είχαν σημειώσει πτώση κατά -1,4% στην Κύπρο, κατά -1,1% στην ευρωζώνη και κατά -1,3% στην ΕΕ συνολικά. Το Φεβρουάριο του 2015, σε σύγκριση με το Φεβρουάριο του 2014, οι βιομηχανικές τιμές παραγωγού σημείωσαν πτώση κατά -2,8% στην ευρωζώνη και κατά -3,4% στην ΕΕ συνολικά.

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις στις βιομηχανικές τιμές παραγωγού παρατηρήθηκαν στην Ελλάδα (+3,5%), στην Ολλανδία (+2,3%) και τη Δανία (+1,7%) κι οι μεγαλύτερες μειώσεις στην Σλοβακία (-2,2%), την Εσθονία (-1,8%) και την Ιρλανδία (-0,8%).

Δειτε Επισης

Με πτώση έκλεισε την Τρίτη το Χρηματιστήριο
Έρχονται τρία νέα σχέδια περαιτέρω ενίσχυσης της απασχόλησης με στόχο την εργοδότηση 1.760 ατόμων
Με αμελητέες απώλειες άρχισε την εβδομάδα το ΧΑΚ
Παραπλανητικά μηνύματα για επιστροφή ΦΠΑ-Καμπανάκι από το Τμήμα Φορολογίας
Στα €619,1 εκ. το πλεόνασμα γενικής κυβέρνησης το πρώτο τρίμηνο 2025-Ποια η αύξηση σε έσοδα και δαπάνες
Νέα σελίδα υποστήριξης «Tax For All» και εξυπηρέτηση για θέματα φορολογίας μέσω ψηφιακού βοηθού
Η μέση διάρκεια του εργασιακού βίου στην Κύπρο και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση
Εβδομαδιαία βάση κέρδη 0,9% στο ΧΑΚ
Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου...Οι νέες προθεσμίες από το Τμήμα Φορολογίας
27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις επί θητείας Κ. Πετρίδη ως υπουργού Εσωτερικών-Όσα κατέθεσε στο Δικαστήριο