NewCytech: Κατέκτησε το βραβείο “Oracle on Oracle”

Η NewCytech Business Solutions, μέρος της Logicom Group, και μέλος του Oracle PartnerNetwork σε επίπεδο Gold, έλαβε το πανευρωπαϊκό βραβείο "Oracle on Oracle" στο πλαίσιο του φετινού ECE Oracle Partner Day που διοργανώθηκε στην Πράγα στις 24 Μαρτίου. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα Oracle Excellence Awards αποτελεί ένα μέσο αναγνώρισης για συνεργάτες που έχουν διαπρέψει στην παροχή αυξημένης επιχειρηματικής αξίας σε συνεργασία με την Oracle σε εννέα κατηγορίες. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η NewCytech κατέκτησε το βραβείο στην κατηγορία "Oracle on Oracle" ως αναγνώριση της καινοτομίας στις λύσεις και του αποδεδειγμένου ιστορικού της όσον αφορά στην παροχή αξίας στον πελάτη, στην απλοποίηση του IT και στην εξασφάλιση μειωμένου κόστους. "Ειδικότερα, το βραβείο αναδεικνύει το έργο της NewCytech στην Ancoria Bank της Κύπρου, που συνδυάζει τη λύση core banking Oracle FLEXCUBE και την τεχνολογία της Oracle", σημειώνεται. 

O Αδάμος Χριστοδούλου, CEO της NewCytech, δήλωσε: «Η απονομή αυτού του βαρυσήμαντου βραβείου από την Oracle αναμφισβήτητα μας τιμά. Αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση που καταδεικνύει τη συνεχή επένδυση της εταιρείας μας στις τεχνολογίες της Oracle, καθώς και τη σκληρή δουλειά της ομάδας μας. Η δέσμευση της NewCytech είναι να παρέχει καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας και είμαστε ευγνώμονες στην Oracle για την αναγνώριση αυτής της συνεισφοράς μας. Η εταιρεία θα επιδιώξει να συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με την Oracle με σκοπό τον προσδιορισμό και την προώθηση ακόμα περισσότερων τέτοιων λύσεων στο μέλλον.»

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σκούλλο, Country Leader της Oracle Cyprus και TGB Leader Ελλάδας & Κύπρου, «Η NewCytech βραβεύτηκε στο πλαίσιο τους προγράμματος Oracle Excellence Awards για Συνεργάτες της Oracle για το επίπεδο της καινοτομίας της, τη βαθιά γνώση και εξειδίκευσή της στην αξιοποίηση των τεχνολογιών της Oracle. Η εταιρεία έχει αποδείξει την αφοσίωσή της στην Oracle μέσα από την προώθηση και υλοποίηση ποιοτικών λύσεων για πελάτες οι οποίες βασίζονται σε προϊόντα της Oracle.»

Δειτε Επισης

Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων
Samsung: Αναπτύσσει τον πρώτο SSD αυτοκινήτου βασισμένο στην 8η γενιά V-NAND
Νέος κύκλος εξαγορών στην Πληροφορική-Κοντά σε deal η Profile Software