«3 λεπτά» με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Κωνστναντίνος Κωνσταντίνου πέτυχε την επέκταση της οικογενειακής εταιρείας GCC Computer στην Αθήνα το Μάρτιο του 2013, σε μια εποχή πολύ δύσκολη για την κυπριακή οικονομία. «Η κίνηση αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από πολλούς ως κίνηση αυτοκτονίας» τονίζει στο  στην εκπομπή «3 λεπτά» και στον κύκλο εκπομπών «Young Managers Series», στην οποία μιλούν στελέχη της νέας γενιάς.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, με χαλαρή διάθεση θυμάται τα παιδικά του χρόνια, τότε που ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μεγάλη του αγάπη: τον αθλητισμό. «Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, είχα πάντα μεγάλη αγάπη και κλίση προς τον αθλητισμό. Γενικά ο αθλητισμός στην ολότητά του είναι κάτι που με συναρπάζει», λέει.

«Θαυμάζω όλους όσοι έχουν να πουν κάποια καλή ιστορία» σημειώνει ο Κωνστντίνος Κωνσταντίνου και εξηγεί: «Πρόσφατα διάβαζα για τον διάσημο καλαθοσφαιριστή Michael Jordan, ο οποίος 15 χρόνια μετά συνεχίζει να πλασάρει το brand –το όνομα του, με αμείωτους ρυθμούς και έχει μπει στο κλειστό κλαμπ των δισεκατομμυριούχων».

Μεταξύ άλλων,  αναφέρεται στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του χαρακτήρα του, μάς λέει τι αυτοκίνητο οδηγά και τι όχημα θα ήθελε να έχει, καθώς επίσης και ποιο επαγγελματικό  δρόμο θα ακολουθούσε αν ξανάρχιζε την καριέρα του.

 

Δειτε Επισης

Μαριάννα Χατζηαντωνίου: Διεθνής αναγνώριση για Κύπρια γυναίκα ηγέτιδα
Ύστατο χαίρε στον άνθρωπο Ανδρέα Μισιέλη-Πρωτεργάτη της κυπριακής διαφήμισης
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Ο Yiannis Michael διαπρέπει διεθνώς με την πρωτοποριακή μέθοδο RYL
Σ. Καραμοντάνης, Ε. Ηροδότου, Μ. Αντωνιάδης: Τα χόμπι που διαμόρφωσαν το ηγετικό τους προφίλ
Aπεβίωσε ο πρώην υπουργός Γεωργίας Ανδρέας Παπασολομώντος
Μια γεύση από την προσωπική συλλογή έργων τέχνης του Ανδρέα Καπάταη
Παγκόσμια διάκριση για τον Δρ. Μιχάλη Μαυροβουνιώτη του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΤΕΠΑΚ
Η Κύπρια φοιτήτρια Σοφία Τζιωρτζή νικήτρια του ICAEW Climate Essay Competition 2024
Σε βαρύ πένθος ο όμιλος εταιρειών Othon Ghalanos-Έφυγε από την ζωή ο Στέλιος Ο. Γαλανός