Powered by

BMW: Διαψεύδει φήμες συμφωνίας με Apple

Εκπρόσωπος της BMW AG ανακοίνωσε ότι η γερμανική κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων, δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με την Apple Inc για την παραγωγή ενός αυτοκινήτου, διαψεύδοντας δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Auto Motor und Sport.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο εταιρείες συζήτησαν την πιθανότητα του να εργαστούν από κοινού για την ανάπτυξη ενός αυτοκινήτου και ότι η Apple ήταν εντυπωσιασμένη από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επικαλούμενο διευθυντή της BMW.

Εκπρόσωπος της BMW δήλωσε στην Wall Street Journal ότι η κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτου ήταν σε συνομιλίες με εταιρείες στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο και στον κλάδο ΙΤ, συμπεριλαμβανομένης της Apple, σε θέματα όπως η σύνδεση οχημάτων. Ωστόσο, η ανάπτυξη ή παραγωγή αυτοκινήτων δεν αποτελεί μέρος της συζήτησης.

Σύμφωνα με το Auto Motor und Sport, διευθυντές της Apple και της BMW βρίσκονται σε συνομιλίες σχετικά με πώς είναι δυνατό να ενοποιήσουν το λειτουργικό σύστημα της Apple στο i3, επιτρέποντας σε iPhones, Apple Clocks, iPads, laptops και υπολογιστές Mac να επικοινωνούν και να ανταλλάσσουν δεδομένα. Ωστόσο, θα απαιτήσει από την BMW να αποκαλύψει μυστικά για το δικό της λογισμικό οχημάτων.

ΠΗΓH: capital.gr

Δειτε Επισης

Διατηρεί στο 4,25% το επιτόκιό της η Τράπεζα της Αγγλίας-Απογοητεύει νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Στην εποχή των μηδενικών επιτοκίων εισέρχεται η Ελβετία-Ανησυχία για επιστροφή σε αρνητικά επιτόκια
Δεν γλιτώνει το πρόστιμο-μαμούθ €4 δις από την Ε.Ε. η Google… «Αναποτελεσματικά τα νομικά επιχειρήματα που προέβαλε»
Στο χείλος της ύφεσης η οικονομία της Ρωσίας-Τα υψηλά επιτόκια πνίγουν τις επενδύσεις
Λαγκάρντ: Το ευρωπαϊκό εμπόριο αντίβαρο στις παγκόσμιες αναταράξεις
Σε υψηλό δεκαετίας η πλατίνα-Στα 1.350,17 δολάρια η ουγγιά
Τζερόμ Πάουελ (Fed): Βασικός παράγοντας για την υψηλή αβεβαιότητα οι δασμοί Τραμπ
Πτώση για τον χρυσό μετά την πρόβλεψη της Fed για βραδύτερο ρυθμό μελλοντικών μειώσεων των επιτοκίων
Fed: Επιμένει σε στάση αναμονής-Αμετάβλητα τα επιτόκια και το dot plot που δίνει σήμα για δύο περικοπές φέτος
Βουτιά στην ιαπωνικές εξαγωγές-Κατακόρυφη πτώση στις αποστολές προς ΗΠΑ