«3 λεπτά» με τον Γιώργο Ζ. Γεωργίου

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας γιατί μεγάλωσα στο Καϊμακλί, τις καλές εποχές του Αχιλλέα τότε και βεβαίως τις χρυσές εποχές του Ελληνικού μπάσκετ. Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι τα ταλέντα μου ήταν αλλού» λέει ο Γιώργος Ζ. Γεωργίου, Διευθύνων Συνέταιρος της Γιώργος Ζ. Γεωργίου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε στην εκπομπή του IN Business TV «3 λεπτά» στο νέο κύκλο εκπομπών «Young Managers Series», όπου παρουσιάζουμε στελέχη της νέας γενιάς.

Ο γνωστός δικηγόρος, ερωτηθείς για το μεγαλύτερο επαγγελματικό του επίτευγμα, αναφέρει ότι είναι η ίδρυση του γραφείου του που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής. «Το γεγονός ότι μεγάλωσε το γραφείο κι είμαστε πλέον 22 δικηγόροι και 32 άτομα συνολικά, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου». 

Ο κ. Γεωργίου αναφέρεται, μεταξύ άλλων,  επίσης στο μεγαλύτερο πλεονέκτημα και μειονέκτημά του. «Το μεγαλύτερο μου πλεονέκτημα, θα έλεγα, είναι ότι είμαι ψύχραιμος και ήρεμο άτομο και έστω και αν γίνει μεγάλο λάθος δεν χάνω την ψυχραιμία μου. Το  μεγαλύτερο μειονέκτημα μου είναι ότι έχω μεγάλη μνήμη και έτσι είναι δύσκολο να αφήσω πίσω κάποια πράγματα», σημείωσε. 

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit