«3 λεπτά» με τον Γιώργο Ζ. Γεωργίου

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας γιατί μεγάλωσα στο Καϊμακλί, τις καλές εποχές του Αχιλλέα τότε και βεβαίως τις χρυσές εποχές του Ελληνικού μπάσκετ. Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι τα ταλέντα μου ήταν αλλού» λέει ο Γιώργος Ζ. Γεωργίου, Διευθύνων Συνέταιρος της Γιώργος Ζ. Γεωργίου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε στην εκπομπή του IN Business TV «3 λεπτά» στο νέο κύκλο εκπομπών «Young Managers Series», όπου παρουσιάζουμε στελέχη της νέας γενιάς.

Ο γνωστός δικηγόρος, ερωτηθείς για το μεγαλύτερο επαγγελματικό του επίτευγμα, αναφέρει ότι είναι η ίδρυση του γραφείου του που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής. «Το γεγονός ότι μεγάλωσε το γραφείο κι είμαστε πλέον 22 δικηγόροι και 32 άτομα συνολικά, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου». 

Ο κ. Γεωργίου αναφέρεται, μεταξύ άλλων,  επίσης στο μεγαλύτερο πλεονέκτημα και μειονέκτημά του. «Το μεγαλύτερο μου πλεονέκτημα, θα έλεγα, είναι ότι είμαι ψύχραιμος και ήρεμο άτομο και έστω και αν γίνει μεγάλο λάθος δεν χάνω την ψυχραιμία μου. Το  μεγαλύτερο μειονέκτημα μου είναι ότι έχω μεγάλη μνήμη και έτσι είναι δύσκολο να αφήσω πίσω κάποια πράγματα», σημείωσε. 

 

Δειτε Επισης

Xρυσόστομος Κρητιώτης: Οι τράπεζες εισέρχονται σε μια νέα εποχή
Θ. Στεργίου: Η οργανωσιακή κουλτούρα ξεκινά από την ενσυναίσθηση
Πονοκέφαλος για την Ευρώπη, ενεργειακό κόστος και πληθωρισμός
Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020 στη Lisko Foodstuff Ltd
Γ. Καδής: Να αδράξουμε την ευκαιρία από το περιφερειακό σχέδιο δράσης
Η τουριστική κίνηση και η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Πάφο
Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου για το Blockchain
Δέκα μέτρα για διευκόλυνση και επιτάχυνση του επιχειρείν
Κ. Πετρίδης: Κόμματα καταθέτουν προτάσεις που τορπιλίζουν τα θεμέλια της οικονομίας
Guardian: Έτσι απέκτησε κυπριακό διαβατήριο ο Jho Low