powered by

Aristo: Συμμετοχή σε έκθεση ακινήτων στη Ρωσία

Η φετινή περίοδος των διεθνών εκθέσεων ακινήτων ξεκίνησε με επιτυχία για την Aristo Developers, με τη συμμετοχή της στην έκθεση ReEstate Expo στο Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στην οποία και συμμετείχαν 25 εταιρείες από εφτά χώρες.

"Η ηγετική παρουσία της Aristo Developers στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο σε συνδυασμό με την μοναδική γκάμα ακινήτων που διαθέτει σε όλο το νησί, αποτέλεσαν ένα σημαντικό πόλο έλξης για τους πιθανούς αγοραστές και επενδυτές" αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Παράλληλα, η Aristo αναφέρει: "Πέραν από την παρουσίαση των ακινήτων της εταιρείας, οι εκπρόσωποι της Aristo Developers προώθησαν και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Κύπρου όπως το μεσογειακό τρόπο ζωής και την πολιτιστική της κληρονομιά, καθώς επίσης και το πρόγραμμα απόκτησης άδειας μόνιμης παραμονής και ιθαγένειας. Επιπλέον έγινε παρουσίαση των επιλογών στο τομέα εκπαίδευσης που προσφέρει η Κύπρος ως επίσης και του φορολογικού και νομικού της συστήματος".

Ο Πάμπος Χαραλάμπους, εκπρόσωπος της Aristo Developers στη Ρωσία, δήλωσε: «Η χώρα μας διαθέτει μια εξαιρετική αγορά ακινήτων με ευνοϊκές δυνατότητες για την απόκτηση άδειας μόνιμης παραμονής και ιθαγένειας, προσφέροντας επίσης και εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε όλους τους ξένους φοιτητές μέσω δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων καταστώντας την Κύπρο ένα ελκυστικό προορισμό αγοράς ακινήτων».

Δειτε Επισης

Bcentriqe.ai: Στρατηγική επέκταση στην Κύπρο για την εταιρεία με έδρα τη Silicon Valley-Φέρνει πρωτοποριακές λύσεις τεχνητής νοημοσύνης
Επιθεώρησε τις εργασίες στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού ο Α.Βαφεάδης-Το κόστος και οι φάσεις του έργου
F.O.C. Family Office Connect Cyprus: Το νέο δικτύο που αναδεικνύει την Κύπρο ως διεθνές κέντρο για family offices(pics)
Τεχνητή νοημοσύνη εν δράσει... Πώς το AI μεταμορφώνει επιχειρήσεις και κυβερνητικά συστήματα
Προνομιακές επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Η τεχνολογία ως εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων για αναδιαμόρφωση της εμπειρίας του πελάτη
Οριακή μείωση ανάπτυξης και χαμηλότερος πληθωρισμός-Οι νέες προβλέψεις της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου
Δημήτρης Νησιώτης: Ενισχύεται δυναμικά το οικοσύστημα της πληροφορικής-Να μπει σε θέση οδηγού το κράτος
Άνοιξε ο δρόμος για αποθήκευση ενέργειας στο δίκτυο ηλεκτρισμού-Πού θα τοποθετηθούν και ποιας ισχύος θα είναι
Π. Θρασυβούλου: H νέα εποχή με τεχνητή νοημοσύνη και πώς η EY μετασχηματίζει τις επαγγελματικές υπηρεσίες