Winmasters: Γιατί επιλέξαμε τον ΑΠΟΕΛ

Η επέκταση των εργασιών της winmasters στην Κύπρο, το deal με τον ΑΠΟΕΛ και οι προοπτικές που η εταιρεία online gaming εντοπίζει στη χώρα, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας, Σοφία Βλάσση στο InBusinessNews.

Πολλές εταιρείες στοιχημάτων και online gaming στην υπόλοιπη Ευρώπη προχωρούν σε συμφωνίες χορηγιών με ποδοσφαιρικούς συλλόγους, ωστόσο, στην Κύπρο δεν είναι κάτι σύνηθες, τι ώθησε τη winmasters σε αυτή την απόφαση και γιατί ειδικότερα επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ;
Καταρχήν θα ήθελα να επισημάνω ότι η winmasters ξεκίνησε πρόσφατα τη δραστηριότητά της στην Κύπρο, προσφέροντας αθλητικό στοίχημα σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον. Στο πλαίσιο της δραστηριότητας αυτής και ακολουθώντας το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας μας να ενισχύουμε τον αθλητισμό σε διεθνές αλλά και σε τοπικό επίπεδο, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τη χορηγική μας δραστηριότητα στο νησί με στόχο τη στοχευμένη παρουσία στην τοπική αυτή αγορά. Αντιλαμβάνεστε ότι μία διεθνής χορηγία ενισχύει την παγκόσμια εικόνα του brand της winmasters, αλλά σαφώς μία τοπική χορηγία έχει πιο άμεσο αντίκτυπο στο τοπικό κοινό-στόχος. Η επιλογή του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για την κορυφαία κυπριακή ομάδα, η οποία έχει μία εξαίρετη πορεία τα τελευταία χρόνια σε Κύπρο και εξωτερικό. Η ομάδα αυτή μας έχει κάνει υπερήφανους πολλές φορές, πιστεύουμε πολύ στις δυνάμεις της. Είναι μεγάλη μας τιμή να συνεργαζόμαστε με τους και καλύτερους!

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για την κυπριακή αγορά, η οποία σε μέγεθος είναι μόλις στο 1/10 της ελλαδικής, ενώ ο ανταγωνισμός των εταιρειών στοιχήματος είναι έντονος;
Οι προσδοκίες της εταιρείας είναι να κάνει σταθερά βήματα ανάπτυξης τόσο σε διεθνές, όσο και σε τοπικό επίπεδο. Για αυτό το λόγο θέτουμε τις βάσεις, για μια μακροχρόνια παρουσία και δραστηριότητα στην Κύπρο, ενισχύοντας τον αθλητισμό με την έναρξη του χορηγικού μας προγράμματος. Αν και το μέγεθος μιας αγοράς αποτελεί κίνητρο  για επιχειρηματικές δραστηριότητες, θα μπορούσα να σας αναφέρω πολλά παραδείγματα μικρών αγορών σε μέγεθος, που έχουν εξαιρετικά οφέλη για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να τονίσω ότι η κυπριακή αγορά, έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν να προσβλέπουμε σε μία υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα στο νοτιοανατολικό άκρο της Μεσογείου.


Ποια είναι αυτά που θεωρείτε πως η συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ θα σας προσφέρει;
Πάντα μία δυνατή χορηγική συνεργασία με έναν κορυφαίο αθλητικό σύλλογο ενισχύει το όνομα μίας εταιρείας και την καθιστά πιο αξιόπιστη στο κοινό. Τα οφέλη μιας συνεργασίας βέβαια εξετάζονται πάντα στην πορεία, όταν η συνεργασία δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου. Αυτό για το οποίο μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα είναι ότι η συμφωνία αυτή είναι πολλά υποσχόμενη και σύντομα θα αποδειχτεί πολύ επιτυχημένη. Θα φροντίσουμε γι’ αυτό!

Η ταυτότητα της winmasters
Η winmasters ξεκίνησε μόλις πριν λίγο καιρό τη λειτουργία της στην Κύπρο. Προσφέρει αθλητικό στοίχημα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Οι βασικοί άξονες στους οποίους κινείται στην Κύπρο, είναι οι παρακάτω:
-    Τοπική αθλητική προσφορά για τους Κύπριους παίχτες
-    Live betting (In play)προσφορά από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα
-    Διαρκής βελτιστοποίηση των υφιστάμενων υπηρεσιών


«Αξίζει να επισημάνω στο σημείο αυτό, ότι διαρκώς εξελίσσουμε τόσο την πλατφόρμα μας όσο και την προϊοντική μας προσφορά, γεγονός φυσικά που θα επηρεάσει θετικά και την κυπριακή αγορά και σαφώς οι Κύπριοι παίχτες θα επωφεληθούν από αυτό» τονίζει η Σοφία Βλάσση.
«Στη winmasters οι Κύπριοι παίχτες μπορούν να βρουν μία πλούσια προσφορά αθλητικών γεγονότων από 25 διαφορετικά αθλήματα από όλο το κόσμο και έως 24.000 γεγονότα για στοιχηματισμό ταυτόχρονα. Διατίθεται επίσης υπηρεσία LIVE στοιχηματισμού, με preview και στατιστικά για κάθε αθλητικό γεγονός» συμπληρώνει η υπεύθυνη επικοινωνίας της winmasters.

Παράλληλα, σημειώνει ότι το Live στοίχημα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους χρήστες της ετιρείας και γι 'αυτό προσφέρονται περισσότερα από 7.000 αθλητικά γεγονότα κάθε μήνα για όλο το χρόνο. «Η winmasters καλύπτει όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, προσφέροντας περισσότερα από 5.000 στοιχήματα σε έως και 16 αθλήματα την ημέρα» συμπληρώνει η κα. Βλάσση.

 

Δειτε Επισης

Φόρουμ ορόσημο για την ενίσχυση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου
Σε νέα αναπτυξιακή πορεία το ΤΕΠΑΚ-Τα €125 εκατ. από ΕΤΕπ και οι δύο αποφάσεις που έλαβε το Πανεπιστήμιο
Ψάχνει γη στη Λευκωσία για ανέγερση κτιρίου/ων ο ΟΑΥ-Η πρόσκληση ενδιαφέροντος
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν το όραμα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
CMA CGM Κύπρου: Μεγάλος καθαρισμός παραλιών κατά μήκος της ακτογραμμής της Λεμεσού
Παν. Νεάπολις Πάφος: Webinar για αξιοποίηση των δεδομένων στην επιχειρηματική και χρηματοοικονομική στρατηγική
Ετήσια γενική συνέλευση και συνέδριο WISTA International 2024-Επετειακή εκδήλωση ορόσημο
Hackers vs. Heroes: Η μάχη για το ψηφιακό βασίλειο
Επιστρέφει για 12η συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα Μαθητική Επιχείρηση από το Junior Achievement Κύπρου
Project Zero: Η Lidl Κύπρου και η ΑΚΤΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους για καθαρότερες παραλίες