Τεχνολογία: Πού θα βρείτε τις πιο έξυπνες και οικονομικές λύσεις

Μπορούν οι κυπριακές επιχειρήσεις εν καιρώ κρίσης να αποκτήσουν κερδοφορία, σταθερότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια, λειτουργικότητα και ανταγωνιστικότητα; Η απάντηση είναι «ναι» και ο τρόπος ένας! Επενδύοντας έξυπνα και οικονομικά σε λύσεις που θα βρουν συγκεντρωμένες στο 5ο Συνέδριο & Έκθεση Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών.

Αργά ή γρήγορα οι περισσότερες επιχειρήσεις επενδύουν στην τεχνολογία. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, αν θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν! Διότι είναι, πλέον, δεδομένο ότι η τεχνολογία, η πληροφορική αλλά και οι τηλεπικοινωνίες - ειδικά στο πλαίσιο έξυπνων συνδυασμών- ελαχιστοποιούν το κόστος και τον κόπο, ενώ συγχρόνως επιφέρουν σημαντική πρόοδο στα αποτελέσματα της επιχείρησης σε όλα τα επίπεδα. Το κλειδί για την επιτυχία είναι οι σωστές επιλογές. Για να προχωρήσει κάθε κυπριακή επιχείρηση σε αυτές, θα πρέπει να ξεκινήσει καθορίζοντας το σύνολο των επιχειρηματικών της στόχων. Έπειτα, με τη συμβολή των ειδικών του κλάδου, θα πρέπει να ενημερωθεί για τρόπους, εφαρμογές, προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να καταφέρει να φτάσει στον πελάτη που στοχεύει.

Το 5ο Συνέδριο & Έκθεση Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών, που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA) στις 6 Μαρτίου 2015 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Watify Cyprus, έρχεται για να συγκεντρώσει τους ειδικότερους της τεχνολογίας, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, αποτελώντας τη μοναδική ευκαιρία, για όλες τις επιχειρήσεις της Κύπρου, να επιλέξουν τις πιο αποδοτικές και συμφέρουσες λύσεις.  

Αν είσαι ιδιοκτήτης, διευθυντής ή στέλεχος οποιουδήποτε τμήματος κάθε επιχείρησης και κλάδου της αγοράς δήλωσε συμμετοχή ΤΩΡΑ και δώσε νέα πνοή και ενισχυμένες δυνατότητες στην επιχείρησή σου. Έλα στη διοργάνωση που συγκεντρώνει όλες τις λύσεις πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, ώστε να μειώσεις το κόστος σου, να αυξήσεις την παραγωγικότητα και τον τζίρο σου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο: www.imhbusiness.com

Πληροφορίες

Οργανωτές: Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA) και Watify Cyprus. Συντονιστής: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και ΙnΒusinessΝews.com. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820,  ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum
Lidl Wellness Camp 2024: Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το φθινόπωρο σε εφαλτήριο για μια νέα αρχή στη ζωή σας
Πνευματικά δικαιώματα: Κρίνεται στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο η τύχη του νόμου που ψήφισε η Βουλή
Φόρουμ ορόσημο για την ενίσχυση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου
Σε νέα αναπτυξιακή πορεία το ΤΕΠΑΚ-Τα €125 εκατ. από ΕΤΕπ και οι δύο αποφάσεις που έλαβε το Πανεπιστήμιο
Ψάχνει γη στη Λευκωσία για ανέγερση κτιρίου/ων ο ΟΑΥ-Η πρόσκληση ενδιαφέροντος
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν το όραμα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
CMA CGM Κύπρου: Μεγάλος καθαρισμός παραλιών κατά μήκος της ακτογραμμής της Λεμεσού
Παν. Νεάπολις Πάφος: Webinar για αξιοποίηση των δεδομένων στην επιχειρηματική και χρηματοοικονομική στρατηγική
Ετήσια γενική συνέλευση και συνέδριο WISTA International 2024-Επετειακή εκδήλωση ορόσημο